Sex mijn de dochter van mijn beste vriend

Ze is een sukkel. En waarom windt me dat nog meer op? Doe normaal, Chris. Ik sluit haar deur en probeer alle gedachten aan Megan uit mijn hoofd te zetten. Verboden toegang. Zeg ik weer tegen mezelf. Als ik terugkom op het dek, kijk ik rond of ik Roy zie, en mijn kaak verstrakt als ik hem zie. Megan zit met haar rug tegen de muur van het huis gedrukt, en ik zie Roy tegen haar aan leunen, zijn hand naast haar hoofd. Ze lacht om wat hij ook zegt.

Ik heb plotseling de neiging hem recht in zijn gezicht te slaan, wat in strijd is met wat ik de hele zomer heb gedaan: ervoor zorgen dat hij niet gewond raakt, zodat ons seizoen niet naar de klote gaat. Het zou er niet goed uitzien als de coach de startende quarterback recht in zijn mooie jongensgezicht zou slaan.

“Anderson!” Ik druk zijn achternaam uit alsof we aan het trainen zijn, en het bereikt het effect dat ik wil. Hij snapt het al, hij lijkt wel een hert in de koplampen. “Hier is je boek. Ga nu naar huis en rust wat uit. We hadden een lange dag vandaag.”

“Natuurlijk, Coach,” zegt hij, maar niet voordat hij zich omdraait en een lok van Megans lange haar trekt. “Ik zie je maandag.”

Mijn greep op het spelboek wordt steviger, maar hij laat haar haar los en loopt naar me toe voordat ik hem weer kan afsnauwen. Ik overhandig het boek en weersta de neiging hem te zeggen dat hij uit de buurt van Megan moet blijven, die alleen maar naar ons zit te staren. Ik wou dat ik wist of het aan mij lag of aan Anderson, voor wie ze die dromerige blik in haar ogen had.

Roy maakt zijn vertrek, en Megan blijft naar me staren. F*ck, ik kan dit niet doen. Ik verbreek het oogcontact en loop terug naar waar ik zat. De rest van de avond hou ik me aan de regels – ik blijf lang genoeg om te eten en een gelukkige verjaardag te zingen, zodat ik geen eikel lijk omdat ik er te vroeg vandoor ben gegaan.

Ik maak het excuus van een lange dag op het veld met de jongens, en ga naar bed. Ik denk erover om te masturberen; mijn slijm is nog hard van het kijken naar Megan die de hele nacht in de achtertuin rondsprong. Soms snoof ze een lach uit, die dan veranderde in een snuif, waardoor ze bloosde van schaamte, en f**k me, als ik daar niet ook hard van werd. Ik besluit er niet een uit te wrijven. Ik weet dat ik aan haar zou denken terwijl ik het deed, en dat zou de drang die ik met moeite weg kon houden niet helpen. Ik ga gewoon zonder als een kleine zelfstraf. Ik trek mijn kleren uit en klim in bed, terwijl ik langzaam in slaap val en beelden van een rondborstige blondine door mijn hoofd laat spelen.

Het duurt niet lang of ik hoor een klik en mijn ogen gaan open, onzeker over wat het geluid was. Ik wacht een seconde, en als ik niets anders hoor, begin ik weer in te dommelen.

Even later voel ik de deken verschuiven, en mijn ogen vliegen open. Ik zie Megan naast het bed staan, haar hand kruipt onder het beddengoed.

Ik steek mijn hand uit, grijp haar pols en trek haar dicht tegen me aan. Een hijg ontsnapt aan haar lippen, en ze is waarschijnlijk geschrokken van mijn snelle beweging. Mijn hart gaat tekeer, maar ik wil stil zijn zodat haar ouders ons niet horen.

“Wat ben je aan het doen?” fluister ik, terwijl ik naar de deur kijk. Ik zie dat hij op slot zit. Megan moet het slot hebben opengedraaid toen ze naar binnen sloop. Haar ouders zitten verderop in de gang, en die zouden ons kunnen horen als we te luidruchtig zijn.

Ze leunt naar me toe en fluistert net zo zachtjes in mijn oor. “Ik kon niet slapen. Ik dacht dat misschien…”

Haar woorden vallen weg, maar ik voel haar hand over mijn naakte borst en langs mijn buik gaan. Op dat moment realiseer ik me waar haar hand heen gaat, en ik heb geen ondergoed aan. Ik slaap graag naakt in de zomer, en ik denk dat dat niet de beste beslissing was met haar in huis, maar mijn lul is de hele nacht hard geweest, tegen mijn kleren aangedrukt, en ik had hem willen laten ademen.

“Je moet terug naar je kamer,” zeg ik door tanden te knarsen, maar ik laat haar pols niet los en duw haar niet weg. Ik kijk naar beneden en zie dat ze een oversized t-shirt draagt waarvan de hals is uitgesneden, zodat het van één schouder afhangt en haar sleutelbeen aan me blootstelt. Ik ben zo fucking hard om zo dicht bij haar te zijn, haar huid te zien, en haar zoetheid te ruiken. Ik haal diep adem en vang een zweem van iets meer op, iets dat ruikt naar verlangen. Ik sluit mijn ogen stevig en probeer sterk te zijn. “Ga weg, Megan, of je zult spijt krijgen dat je bent gebleven.”

Haar hand duwt zich naar voren onder de dekens, en ik voel haar vingertoppen mijn lul aanraken. Het zaad begint uit het topje te sijpelen bij deze lichte aanraking, en ik moet het tegenhouden om niet te gaan komen.

“Megan,” waarschuw ik, maar ze stopt niet. In plaats daarvan leunt ze dichter tegen me aan, legt haar hals tegen mijn mond en grijpt mijn lul onder de dekens. Ik kreun bij de sensatie, maar leun achterover om te proberen los te komen. Terwijl ik dat doe, zet ze een knie op het bed, waardoor haar t-shirt omhoog komt, en ze opent zich voor me. Ik ruik haar kutje, en mijn mond begint te watertanden. Haar sappen moeten haar benen bedekken, en ik kijk naar beneden en zie haar kutje open en klaar, smekend om genomen te worden.

“Alsjeblieft, Coach Baarns. Ik heb dit nodig. Ik weet dat je me wilt. Ik wil dit ook.” Ze pauzeert even, alsof ze naar de juiste woorden zoekt. “Ik wil klaarkomen, en jou ook.”

Ik kijk in haar ogen, en leun achterover in het bed. Ik ben nog nooit zo in de verleiding gekomen, en verdomme, ik wil in haar wegzakken. Ik kijk naar de deur, controleer of hij op slot zit, en denk erover na. Ik zou dit kunnen doen. Ik kan haar gewoon laten klaarkomen en dan kan ze vertrekken. Ik zal me daarna wel een dozijn keer aftrekken, maar ik kan dit snel doen. Het is de enige manier om haar te laten gaan, en we willen niet gepakt worden. Ik doe dit voor haar en ze zal gaan, lieg ik tegen mezelf. “Goed dan. Maar je zult stil zijn. Ik wil niet dat je ouders erachter komen. En dit blijft tussen ons, oké?” Ik kijk in haar ogen. Ze zijn eindelijk vrij van haar bril en zien er nu zoveel groter en helderder uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *