Ongelofelijke nacht

Wat was jouw meest ongelofelijke nacht of dag met seks? Wat maakte het zo fantastisch? Dit is de mijne, vier jaar geleden.

Toen ik mijn appartement kocht in de buitenwijken van Amsterdam, betekende dat dat ik hier een tijdje zou blijven en daar was ik heel blij mee. Een jong getrouwd stel van begin twintig huurde het andere deel van het appartement .

Ik was net tweeëndertig geworden en ik had al het gevoel dat ik een generatie op hen voor lag. Ik gaf een klein feestje om de buren te leren kennen en er kwamen zo’n twintig mensen opdagen. De meesten hadden kinderen en het bleek dat iedereen aan de jonge kant was, meestal tussen de twintig en veertig. Ik ontdekte dat het getrouwde stel dat naast me woonde al huwelijksproblemen had. Het ‘meisje’ in hun partnerschap was een kreng. Ze heette Teresa, een mooie roodharige met lange benen en een heel lekker kontje. Haar man, Albert of ‘Big Al’ zoals de buren hem noemden, was een aardige vent en een lust voor het oog. Hij was ongeveer 1,80 m, had golvend gitzwart haar en een mooi postuur. Zodra Al me complimenteerde met mijn uiterlijk, was Teresa helemaal weg van hem en deed alsof ik een gevaar was voor hun gelukkige huwelijk. Ik zou er snel achter komen waarom Teresa zo’n kreng was.

De muren van deze appartementen waren vrij dun, want ik kon die twee vaag tegen elkaar horen schreeuwen op slechte avonden, of de liefde bedrijven op de goede avonden. Ik wist dat onze slaapkamers vlak naast elkaar lagen. Teresa werkte in een plaatselijk ziekenhuis als administratief medewerkster van negen tot vijf en ze droeg de hipste mode. Al werkte in ploegendienst in een fabriek. Nadat ik daar een maand had gewoond, werd ik me bewust van Teresa’s ontrouw. Telkens als Al op zaterdagavond de nachtdienst draaide, hoorde ik dat Teresa bezoek had. En het zogenaamde gezelschap neukte haar helemaal verrot. Hij was of heel erg goed of heel erg opgefokt, of misschien wel allebei. Ze was in ieder geval luidruchtiger met deze mysterieuze man dan met haar man Al.

Ik liet dit een paar maanden zo doorgaan totdat Al vroeg of er iets aan de hand was toen hij nachtdienst had. Ik wist dat hij bang was om de waarheid te horen, maar ik had een idee.

Ik stelde voor dat Al tijdens de volgende nachtdienst op zaterdag een vakantiedag zou nemen, zonder Teresa hierover te vertellen, en zich bij mij zou verstoppen. Dan kon hij dit zelf meemaken. Na een paar weken kreeg het plan vorm en ik was lichtelijk opgewonden over wat de nacht in petto had.

Al vertrok naar zijn werk rond tien uur op deze warme zomeravond, terwijl een volle maan de nachtelijke hemel verlichtte. Het was doodstil, alleen een paar krekels tsjilpten en af en toe hoorde je een claxon van een auto. Om een uur of half twaalf kwam Teresa’s gezelschap aan. Het was een gemiddeld uitziende man van achter in de dertig. Hij klopte één keer aan en ze liet hem snel binnen. Tien minuten later stopte er een taxi waar uit Al stapte, aan het einde van de oprit en hij sloop snel naar mijn huis. Ik zei dat hij binnen moest komen. Hij vroeg me of er al iemand was komen opdagen. Ik beschreef de man zo goed als ik kon en er ging geen belletje rinkelen bij Al. We gingen naar mijn slaapkamer en zaten in het donker op de rand van mijn bed te wachten tot de show zou beginnen.

We praatten wat en toen hoorden we een hoorbare kreun van Teresa, snel gevolgd door een luide ‘Jezus Christus! Ik had het badkamerlicht aan en kon Al’s gezicht helemaal wit zien worden. Toen hoorden we haar jammeren, kreunen en grommen. Alle tekenen van een vrouw die ‘geneukt’ werd. Ik maakte ook zulke geluiden toen ik met een kerel uitging die een grote had. Het enige wat hij deed was kei hard neuken, niet leuk voor de vrouw. Veel pijn en niet veel plezier. En Teresa’s kutje werd hard geneukt. Misschien had ze dat liever, dacht ik. Toen draaide Al zich naar me toe, “Dat verklaart waarom ze soms zo losjes en nat is,” terwijl ik Al aankeek, voelde ik verdriet voor hem en had de neiging om hem te kussen en dat deed ik ook.

Ik wist dat hij zijn vreemdgaande vrouw en haar minnares een flink pak slaag wilde geven. Ik smeekte hem om bij me te blijven en bleef hem kussen. Hij kuste me terug met een rauwe passie. Hij drukte zijn lippen lichtjes tegen de mijne, terwijl zijn hand zachtjes mijn sweatshirt verkende. Zijn levendige tong streek langs mijn tanden en vond zijn weg om met de mijne te dansen. Ik ging langzaam op mijn bed liggen en trok hem bovenop me, voelde zijn uitdagende kont en drukte mijn kruis tegen zijn keiharde pik. Ik kon niet geloven hoe opgewonden ik was.

We waren elkaar langzaam aan het bevredigen met een sensueel doel, terwijl zijn vrouw haar kutje op een haastige, hondse manier verwoestte. We stopten even toen we Teresa’s gezelschap de voordeur uit hoorden sluipen. “Oh God, wat ben je mooi,” fluisterde hij en knielde boven me, terwijl hij langzaam mijn joggingbroek naar beneden trok.

Ik trok zijn T-shirt over zijn hoofd en gooide het door de slaapkamer en begon zwaar te ademen toen zijn gezicht mijn vochtige kutje vond. Het was duidelijk dat hij geen haast had en hij begon me te martelen met zijn begaafde tong. Mijn hele lichaam trilde en de deken onder mijn kont was nat van zijn aandacht toen ik hem met tegenzin van me af duwde en zijn spijkerbroek losknoopte toen hij voor me knielde. Ik trok hem uit en rukte zijn jockey shorts uit, waardoor zijn keiharde pik vrijkwam. Op dat moment had ik nog nooit zo’n verlangen naar de pik van een man gehad als naar die van hem. Hij was heel gemiddeld van grootte, maar ik wist dat hij me de beste seks wilde geven die ik ooit had gehad.

Ik had al een tijdje niet meer geneukt, dus ik was er meer dan klaar voor. Ik greep naar zijn pik terwijl hij mijn gezicht in zijn handen hield. Zijn benen trilden terwijl ik hem langzaam streelde en zijn ballen omhelsde, terwijl ik in zijn groene ogen keek; ik begon de eikel te likken. Mijn kutje moest gevuld worden; ik had zijn pik nodig, maar besloot dat hij de leiding zou hebben over die episode, want ik ging mee voor de rit van mijn leven.

Ik likte en zoog op de kop terwijl ik zijn mooie schacht streelde en in zijn geweldige kont kneep. Ik proefde een klein drupje sperma en begon af te remmen, “Nee, niet stoppen,” smeekte hij, “ik kan meer dan één keer klaarkomen.” En hij ging met zijn gezicht eerst in mijn kut en draaide zich om zodat ik hem van onderen kon pijpen. Hij had me op de rand van een orgasme; zijn tong volgde de contouren van mijn drijfnatte kutje, keer op keer. Toen streek hij lichtjes over mijn harde clitoris met de zachte onderkant van zijn getalenteerde tong. Meer was er niet nodig en ik was weg. De pik in mijn mond dempte mijn schreeuwen van extase, maar ik was zeker luid genoeg voor zijn kleine Teresa om het te horen.

Ik denk dat mijn climax genoeg was voor Al, want terwijl ik in de greep was van een onwerkelijk orgasme, begon zijn pik te spasmen en kwam er een hete stortvloed van dik sperma vrij die de achterkant van mijn keel raakte. Ik slikte zo snel als ik kon, maar zijn volume was te veel voor me. Ik bleef zuigen en streelde zijn pik terwijl het in mijn mond spoot en langs mijn kin in mijn nek begon te druppelen. Ik voelde meer van zijn hete zaad terwijl het naar mijn oor stroomde. Zout en ietwat bitter, ik bleef zijn pik melken en hij bleef erg geribbeld. Mijn nieuwe minnaar draaide zich boven me om en maakte zich klaar om me te penetreren.

Ik kwam al klaar toen hij zijn pik op en neer wreef over mijn gladde kutje, mijn armen en benen om hem heen geslagen, stuurde hij een paar centimeter naar binnen. Ik probeerde stil te zijn maar dat had geen zin, het was allemaal te erotisch voor me. Ik kreeg het ene na het andere slopende orgasme en hij was nog niet eens begonnen met het strelen van mijn kutje. Zijn orgaan voelde perfect aan en mijn gezang bevestigde dat aan zijn vrouw. Ik wist dat ze tegen de muur zat te luisteren. Ik herinner me dat ik steeds weer “Oh God!” riep terwijl hij die magische paar centimeter langzaam in en uit pompte. Hij liet mijn gezicht nooit los toen hij me de hemel van het hoogtepunt in pompte, terwijl hij me kuste rond mijn nek, borsten, oren en lippen.

Hij heeft twee uur achter elkaar met me gevreeën. Ik was bijna uitgeput van zoveel heftige orgasmes. Ik heb geen idee hoeveel ik er gehad heb toen hij eindelijk mijn kutje overspoelde met het meeste sperma dat ik ooit gehad heb. Ik zat voor hem geknield met mijn hoofd op een kussen. Hij pijpte me nu van achteren en met meer intensiteit. Ik keek naar mijn druipende kut, zijn ballen stuiterden tegen mijn clitoris. Hij had mijn heupen stevig vast terwijl hij grommend en kreunend zijn pik voor de laatste keer diep naar binnen stuurde. Ik hijgde toen ik weer klaarkwam en voelde hoe hij in me spoot. Hij bleef maar sperma uitpompen, meer en meer. Ik keek toe hoe hij zijn pik langzaam in en uit begon te strelen. Lange klodders sperma begonnen uit mijn kut op mijn deken te vallen. Uiteindelijk zakte hij zwetend en hijgend bovenop me in elkaar. We hielden elkaar nog lang vast, strelend en zoenend. We wisten allebei dat het een ongelofelijke nacht was en dat het de enige zou zijn die we zouden delen.

Een voetnoot: Zijn vrouw Teresa had naar zijn werk gebeld die avond dat hij met mij was en de baas vertelde haar dat hij een vakantiedag had gebruikt. Teresa had haar mysterieuze man daarna nooit meer teruggekregen. Misschien kon ze mijn kutje over zijn fantastische pik ruiken toen hij thuiskwam. Ze werd toch nog een aardige buurvrouw.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *