Ik werd wakker en bleek een hoer te zijn

Ze wierp een lange blik op de man naast haar. Hij lag op zijn rug, zijn borstkas bewoog langzaam op en neer terwijl zijn ogen gesloten bleven. Ze bestudeerde hem met grote aandacht, ze keek naar zijn nek en een kleine sproet die aan de basis van zijn keel zat, de manier waarop zijn gespierde borstkas samenkwam in een dal en omhoog veerde en uitkwam op een top bij twee goed gevormde borstspieren, zijn licht gevormde buikspieren met een klein lijntje dun haar dat naar het zuiden leidde voorbij zijn navel, en uiteindelijk werd ze gefixeerd op de enorme pik die slap op zijn dij lag. Hij had geen haar rond de basis van zijn lul. Ze kon zijn ballen niet zien, maar ze kon haar ogen niet afhouden van de manier waarop de kop van zijn pik zachtjes overliep en een licht rozige tint onthulde, en de zweem van aderen. Ze probeerde weg te kijken, maar dat lukte niet. Toen drong het tot haar door.

Ze hoorde niet naar een penis te kijken, hoorde niet naar een man naast haar te kijken, wist niet wie ze was of waar ze was. Ze kende deze man niet. Ze raakte in paniek. Ze trok de dekens van zich af en gooide haar benen van de zijkant van het bed. In één beweging stond ze, maar haar evenwicht was zoek. Terwijl ze rechtop kwam, bewoog het lichaam achter haar en hoorde ze: “schat, alles goed?” Ze keek om, maar de stem was al weg en hij draaide zich om en pakte haar kussen.

Haar aandacht kwam snel terug naar haar lichaam. Ze zette zich recht tegen de muur en hoewel ze even wist dat ze niet dronken was, was het moeilijk om haar gedachten op een rijtje te krijgen. Ze zette stappen rond het bed alsof ze wist waar ze was. Haar hart ging tekeer, het koude zweet brak haar uit. Ze liep de badkamer in alsof ze wist waar ze heen ging, maar eenmaal binnen, en het licht zonder moeite gevonden, stond ze oog in oog met zichzelf en ontdekte de verschrikking. Voor haar stond het spiegelbeeld van een jonge vrouw van rond de twintig. Een verwarde blik overheerste haar gezicht, maar dat trok weinig van haar aandacht. Haar ogen waren gefixeerd op haar borst, de enorme borsten die van haar lichaam hingen. Ze reikte omhoog naar haar borst om ze op haar lichaam te vinden. Maar ze hoorde geen borsten te hebben. Dit lichaam hoorde niet van haar te zijn.

Het gewicht ervan was verbazingwekkend en de desoriëntatie toen ze uit bed stapte werd opeens begrijpelijk. Toen ze ze optilde, voelde ze de opluchting, als het zo genoemd kon worden, van haar bovenborst en rug. Toen ze ze losliet, vielen ze meteen naar beneden, waarbij ze een nauwelijks hoorbare klap tegen haar buik maakte en een lichte giechel langs haar borst omhoog trok. Ze pakte haar verharde tepel met twee vingers, trok hem naar buiten en trok haar borst van haar lichaam. Ze strekten zich uit tot haar borst uit haar buik begon te raken en het gewicht van het weefsel een beetje pijn begon te doen. Ze liet het snel los.

Ze stond daar een minuut en de verwarring nam de overhand. Wie was zij? Ze vroeg zich af of ze echt deze persoon was, maar toen ze weer in haar geheugen zocht, kwam er geen alternatief. Ze had niet het gevoel dat ze een ander persoon was, gevangen in dit lichaam, maar dit lichaam kwam zo vreemd op haar over dat ze het gevoel had dat ze iemand anders schond door daar shirtloos in de badkamer te staan. Er waren geen antwoorden en toen dacht ze aan de man in de andere kamer. Was hij haar man? Haar vriend? Ze kon de mogelijkheid van iets anders niet verdragen, maar op dat moment werd er op de deur geklopt en kwam de stem door de deur naar haar toe.

“Schat, gaat het? Ik moet plassen als een gek.”

Paniek overviel haar opnieuw. Ze had het gevoel dat ze zich moest bedekken, maar ze had ook behoefte aan antwoorden. Ze opende de deur en zei niets. Hij liep langs haar naar binnen, ging boven het toilet staan, deed de bril omhoog en begon te plassen. De stroom schokte haar met zijn kracht, en toen het afliep leek hij een lichte kronkel met zijn lichaam te maken. Ze keek aandachtig naar hem en bekeek zijn gespierde kont, die door de inspanning aan de zijkanten een kuiltje vertoonde en na het plassen weer perfect rond was. Hij draaide zich naar haar toe en glimlachte, stootte haar een beetje aan en waste zijn handen. Eenmaal klaar veegde hij zijn natte handpalmen over de handdoek aan de muur en zonder een woord te zeggen pakte hij mijn borst vast, handpalmen naar beneden. Zijn grote handen pasten niet helemaal rond elke borst, maar met een lichte knijp en wat kracht naar me toe, tilde hij ze een beetje op en kneep ze toen steviger samen. Zijn koude handen veroorzaakten meteen kippenvel op mijn borst en armen.

“Verdomme, wat heb jij mooie tieten. Kan niet om die dingen heen.”

Hij liet ze even snel los als hij ze in zijn bezit had. Ik stond geschokt en gefixeerd op het gevoel van mijn borsten in zijn handen. Ik keek omlaag naar zijn penis die bungelde en hij ving mijn blik.

“Ja schat, hij vindt ze ook lekker.” Hij lachte en liep weer langs me heen, draaide zich glimlachend om en begon weer te praten. Terwijl hij in zijn broek stapte, ondergoed vrij, zei hij, “hetzelfde als altijd gok ik.”

Hij bleef me nog een paar seconden aankijken en ging toen verder met aankleden. Nadat hij zijn broek had dichtgeknoopt en zijn overhemd had aangetrokken, zonder knopen, haalde hij zijn portemonnee tevoorschijn, haalde er een stapel briefgeld uit en legde die op de hoek van het bed. Ik sprak nog steeds niet.

“Oké mooi, zelfde tijd zelfde plaats.” Hij kwam naar me toe en kuste me op mijn wang en voordat ik ook maar kon bevatten wat er net gebeurd was, was hij weg.

Ik weet niet hoe lang ik daar in shock heb gestaan, maar het leek wel een heel leven. Toen ik weer bij de werkelijkheid begon te komen, ging ik op de hoek van het bed zitten, in een roze en blauw zijden slipje en verder niets, en nam het stapeltje biljetten in mijn hand. Vijftienhonderd dollar. Wie haalt het in zijn hoofd om iemand zoveel geld te geven en dan weg te gaan. Was ik echt een hoer? Dat kon ik niet zijn. Ik bedoel, ik zag het lichaam in de spiegel. Het was het meest seksistische dat ik ooit in mijn leven had gezien (betekende dat dat ik echt een man was? Geen idee), maar toch. Wie zou er zoveel geld betalen om met iemand naar bed te gaan? Niemand bij zijn volle verstand, of in ieder geval iemand met heel veel geld. Ik kon me niet voorstellen dat ik een “gehouden” vrouw zou zijn, iemand die op de wenken wordt bediend door iemand anders. Ik wist niet wie hij was, maar ik wist dat dat niet zou gebeuren.

Ik liep de woonkamer in en keek rond. Er waren foto’s van mij met andere mensen, sommige ouder, sommige jonger. Op een paar foto’s kwamen steeds dezelfde mensen terug, op andere foto’s leek het alsof ik af en toe foto’s maakte met mensen die ik kende maar waar ik niet mee bevriend was (het verschil tussen die twee lijkt me in ieder geval volkomen duidelijk). Ik bestudeerde de vrouw, ik dus, die op de meeste foto’s voorkwam. Ze leek gelukkig, normaal – mooi, maar normaal. Zij, ik, omhelsde goede vrienden, deed dingen (kamperen, pretparken, uit eten gaan, etc.) die heel normaal waren, en nu leek het alsof ik haar was. Toen ik naar de foto’s keek, leek er een kern van waarheid te zitten in de hele situatie op de foto. Het was alsof ik door een innerlijke mist wist dat ze waar waren, dat ik dat echt was, maar hoe hard ik ook kon, ik kon niet plaatsen wie ze waren, hun namen, of iets over hen.

Ik begon na te denken over mezelf. Wat wist ik over mezelf. Ik wist dat ik bestond. Ik wist dat ik een geest had en een algemeen beeld van de werkelijkheid en hoe de wereld in elkaar zat, maar ik wist niet wie ik was. Hoe kon ik weten wat een hoer was als ik niet wist wie ik was? Hoe kon ik tot mezelf aangetrokken worden? Was er een algemene notie van schoonheid waar ik me bewust van was, en nu ik niet verbonden was met “mezelf” had ik daar enige kennis van?

Ik wist eigenlijk niets anders dan dat ik naakt was op een vreemde plek en dat het lichaam waarin ik me bevond compleet vreemd aanvoelde. Ik besloot dat ik op zijn minst wat kleren aan moest doen. Ik liep terug naar de slaapkamer en liep naar de kast. Daar vond ik lades die, eenmaal geopend, me in ieder geval iets gaven om aan te trekken. Alles was ingewikkeld, maar na een paar momenten van staren naar ondergoed, beha’s en lingerie (er waren drie volle lades met lingerie), trok ik gewoon een T-shirt aan om mezelf te bedekken en een paar sokken (ik weet dat het niet veel zin heeft). Ik liep naar de slaapkamer en besefte dat de hele kamer naar seks stonk. Ik moest de lakens daar weghalen, dat wist ik tenminste. Het was al een beetje verontrustend dat een vreemde man me veel geld betaalde voor wat seks bleek te zijn, maar om de geur me er constant aan te laten herinneren was te veel.

Ik liep terug naar de woonkamer en toen naar de keuken waar ik een gestapelde wasmachine en droger vond. Ik haalde het bed af en deed de lakens in de wasmachine en startte hem. Het maakte me een beetje bang dat ik wist hoe ik al die dingen moest doen, dat ze logisch waren, maar ik kan me niet herinneren dat ik ze ooit geleerd heb of zo. Ik was zo in de war dat het pijn deed, dus ik besloot om te proberen een einde te maken aan de verwarring. Er moest een aanwijzing zijn binnen deze muren over waar ik was, wie ik was en alles over mijn leven. Deze plek bevatte de antwoorden en het leek er niet op dat ik iets te doen had.

Ik besluit op zoek te gaan naar een portemonnee of tas. Ik keek in de slaapkamer, maar daar lag niets, en de woonkamer bood weinig hulp, maar bij de voordeur lag op een langwerpig tafeltje een klein portemonneetje. Ik opende het en morste de inhoud op de salontafel. Er zat een klein leren mapje in met creditcards en tot slot een rijbewijs.

Mijn naam is Emily. Ik ben 25. Het is iets. Verder onderzoek leert me dat ik ook lid ben van een plaatselijke sportschool, veel contant geld bij me draag en verschillende bankrekeningen heb met een aanzienlijk bedrag erop. Terug in de slaapkamer begon ik door de lades te bladeren om meer over mezelf te weten te komen. Het kostte me geen tijd om uit te vinden wat ik nodig had. In het nachtkastje lagen twee dagboeken. De ene was groter en dunner, de andere was veel dikker en leek meer op een persoonlijk dagboek.

Ik ging op het bed zitten en legde het dunnere notitieboekje naast me neer, sloeg het andere open en sloeg de laatste bladzijde open waarop geschreven stond. De datum was 10 juni. Er stond een lange aantekening in over winkelen met vriendinnen, lingerie kopen en wat drinken, maar wat overheerste was het werk. Het bleek dat zij, of ik, van haar werk hield maar zich zorgen maakte over hoe anderen haar zagen. Ze wilde niet dat anderen dachten dat ze een hoer was, dus opereerde ze op zo’n manier dat zelfs haar beste vrienden niets wisten. Er waren hints naar een soort opname via haar computer, maar het was niet echt duidelijk.

Ik legde het boek neer en opende het boek dat ik op het bed had gegooid. Toen ik het opensloeg, viel er een vel papier uit. Het was getypt, met in één kolom de tijden van de dag en bovenaan de dagen van de week. Ik probeerde uit te zoeken wat het vandaag was, maar ik had geen idee en wist niet waar ik moest zoeken. Toen herinnerde ik me (herinnerde-zo spannend) dat het weerkanaal de datum op het scherm had. Ik haastte me naar de woonkamer en kwam er te laat achter hoeveel pijn het doet om met grote borsten te rennen. Ze floepten en sloegen zo hard tegen me aan dat ik ze vast moest pakken en even omhoog moest houden om de pijnstoot te stoppen.

Het was maandag. (Een echt klote geval van de maandag). Ik haastte me terug naar de slaapkamer, hield dit keer mijn tieten vast zodat ze niet in het rond zouden vliegen (ik zou zo mijn bh’s moeten vinden), en keek naar de agenda. Onderaan de kolom voor maandag stonden drie vermeldingen. Eén om 10 uur, één om 1 uur en één om half 5. De eerste had “Mark” naast de tijd en “BJ250.” De tweede had “Jerry-BJx2300.” Op de laatste stond “Ben-FF350.”

Ik brak mijn nek bijna om naar de klok naast het bed te kijken. “9:57.” Shit. Ik wist niet wat ik moest doen. Het idee om aan een lul te zuigen maakte me doodsbang, maar ik wist niet waarom. Ik gooide de boeken neer en legde ze terug in het nachtkastje. Ik stond op en merkte ten eerste dat ik alleen een T-shirt en een slipje aanhad en ten tweede dat ik niet veel tijd had. Toen de adrenaline begon te pompen, werd er op de deur geklopt. Ik raakte in paniek. Wat kon ik doen? Ik moest antwoorden. Ik opende de deur en een man van ongeveer 1,80 meter liep naar binnen. Er werden geen woorden gesproken. Hij pakte me bij mijn arm en trok me mee naar mijn slaapkamer. Hij gooide me bijna op het bed en zei: “Ik hoop dat je al dat lekkere mannen sperma voor mij bewaard hebt.”

Voor ik het wist had hij mijn slipje uit en zijn gezicht genesteld in mijn kruis. Eerst schrok ik, maar toen kwam er een razende hitte en genot van zijn gezicht. Hij stak een vinger in me en bewoog die een paar keer in een cirkel, waardoor hij me een beetje uitrekte en ik me voor het eerst bewust werd van mijn vagina. Het was opzienbarend om iets in je te voelen drukken. Hij likte mijn kutje en toen hij klaar leek te zijn, duwde hij mijn benen omhoog en begon mijn kontgat te likken. Zonder waarschuwing drong zijn tong mijn kont binnen en begonnen zijn vingers net boven mijn opening te wrijven. Het duurde niet lang. Ik kwam met geweld klaar en toen ik klaarkwam schoot er een stroom vocht uit me die net door zijn haarlijn ging. Het ging een minuut door en toen stond hij op. Ik was al uitgeput.

“God allemachtig, zijn sperma smaakt goed als het uit je komt.” En daarmee knoopte hij zijn broek los en liet die samen met zijn boxer op de grond vallen. Hij kroop naast me op het bed en plaatste zijn kont vlak naast mijn gezicht. Zijn half stijve lul hing op zijn dij net rechts van mijn gezicht. Ik wist wat ik moest doen. Alles wees erop dat ik hem nu moest pijpen.

Hij was niet enorm groot, maar hij had wel een flinke lul. Ik kon dat zien (hoe weet ik niet) door naar het ding op zijn been te kijken. Na een korte beraadslaging rolde ik me om en stopte zonder iets te zeggen zijn halfharde lul in mijn mond. Ik was er niet klaar voor hoe het ding mijn mond vulde. Naarmate hij harder werd, leek het formaat onmogelijk te nemen, maar het leek erop dat hoe hard ik ook op zijn lul duwde, hij met gemak mijn mond in ging. Eerst voelde ik me ongemakkelijk, maar al na korte tijd kon ik me niets beters in de wereld voorstellen. Het gevoel van mijn lippen rond zijn schacht, de lengte toen hij mijn mond binnenging, de kop toen hij langs mijn tong streek, de druk tegen de achterkant van mijn keel toen hij het bereikte en dan het loslaten van de druk toen hij zich terugtrok, leken allemaal de meest geweldige gevoelens in de wereld.

Ik zoog hem met passie en kracht. Ik wilde alles in mijn mond. Ik wilde proberen zijn lul met mijn lippen zo hard samen te knijpen dat ik hem mee kon nemen.

In een mum van tijd was het zover. Een enorme stroom van zijn sperma barstte los in mijn mond. Ik was volledig verrast, maar toen de stoot eenmaal kwam, duwde mijn instinct mijn hoofd helemaal naar beneden op zijn pik zodat mijn lippen stevig tegen hem aan zaten. Ik opende mijn mond en voelde de lengte van zijn pik in mijn keel. Ik voelde hem trillen en bokken, terwijl ik hem diep hield, en toen ik het niet meer aankon, trok ik me terug, alleen om de laatste twee kleine stootjes van zijn sperma op mijn tong op te vangen. Ik genoot van de smaak, van het gevoel van die dikte op mijn tong, hoe het samenklonterde en langzaam verdampte met mijn speeksel. Ik hield het daar, tevreden. Toen ik het doorslikte, bleef het gevoel op mijn tong, het werd bedekt toen het naar mijn maag gleed, en zelfs toen ik weer slikte en naar hem toe bewoog, proefde ik nog steeds de sterke smaak van wat ik nu wist dat sperma was.

Hij stond op van het bed en kleedde zich aan. Ik bleef op het bed liggen en keek hem gelukzalig aan.

“Volgende week is de grote week hè?”

Ik denk dat hij doorhad dat ik niet doorhad wat hij zei.

“Je kent de groep op zondagavond. Ik kan niet wachten. Je moet ervoor zorgen dat je er vijf of zes of zoiets krijgt en ze allemaal in je laten klaarkomen, keer op keer. En gewoon op je rug zitten tot ik hier ben. Verdomd heet.” Hij pauzeerde ongemakkelijk, “Dus je bent er opgewonden over?”

Ik pauzeerde. Ik besefte dat ik nog nooit mijn eigen stem had gehoord. “Bang.”

“Echt? Het zijn dezelfde jongens als de vorige keer toch?” Hij pauzeerde. “Oh ok ja ik weet dat je niet over andere klanten mag praten, maar verdomd grote lullen zoals je beschreef. Wow, ik zou ook bang zijn. Maar ik denk dat je het lekker vindt anders zou je het niet nog een keer willen doen.”

Hij liep naar de deur en toen de deur dichtging wierp ik nog een korte blik op de driehonderdvijftig dollar op het nachtkastje voordat ik langzaam wegdoezelde.

Ik werd wakker door een klop op de deur. Ik sprong geschrokken op en trok mijn slipje aan. Ik kon het pijpen niet uit mijn hoofd zetten. Ik bedoel, ik weet niet of dit lichaam of ik ooit eerder gepijpt hadden, maar op dat moment had ik nog nooit iets gedaan en ik bleef er maar aan denken. Het gevoel, de smaak, alles. En dat terwijl ik in paniek was. Ik wist wat er voor de deur stond. Ik had de code bedacht, dacht ik, maar ik had alleen dit slipje aan en dit stomme T-shirt. Ik rende rond op zoek naar een korte broek, denk ik, maar ik weet het niet. Paniek is iets raars. Toen er voor de tweede keer werd geklopt, kon ik niet wachten. Ik rende naar de deur en opende hem voordat ik me bedacht.

“Ik dacht dat je niet zou antwoorden.” Ze liepen langs me heen naar binnen (dat moet een gewoonte zijn) en gingen op de bank zitten.

De ene man die praatte kende me duidelijk of was hier eerder geweest, maar de andere leek bang, alsof hij dit nog nooit had gedaan. Beiden waren aantrekkelijk, jonger en totaal uit hun element.

Jerry, zo zou ik te weten komen, kijkt me aan, staat weer op, ritst zijn broek open en zegt simpelweg: “hier of in de slaapkamer. Waar denk je?” alsof het niets was.

“Hier is prima.” antwoordde ik halfhartig.

Hij knoopte zijn broek los en liet hem zakken, zijn boxers volgden kort daarna. Hij was al half hard, maar zijn vriend bewoog niet. Hij keek me aan en glimlachte.

Ik vatte het op als een teken. Ik liep naar hem toe en duwde hem op de bank. Ik sprong op zijn half stijve lul en nam hem helemaal in mijn mond. Ik sloot mijn lippen hard om de basis en likte aan zijn lul in mijn mond waardoor hij heen en weer bewoog. Ik draaide mijn mond helemaal om hem heen en trok hem langzaam uit mijn mond, terwijl ik langzaam omhoog ging met een zuigbeweging tussendoor. Tegen de tijd dat ik hem uit mijn mond trok, was hij hard, maar zodra hij mijn lippen verliet, voelde ik hoe hij me omhoog trok. Hij stond terwijl ik stond, en met zijn twee handen pakte hij mijn zijkanten vast en tilde mijn shirt over mijn hoofd. Hij gooide mijn shirt op de grond en pakte mijn borsten met zijn beide handen. Hij tilde ze op en omklemde ze, schudde ze en keek hoe ze rimpelden en bewogen. Hij bewoog ze rond tot mijn tepels hard waren, kneep erin en legde toen zijn handen op de bovenkant van mijn hoofd en duwde me naar beneden. Ik nam het teken aan en stopte zijn lul terug in mijn mond en begon hem te pijpen.

In een mum van tijd bracht de actie zijn vriend hierheen en toen ik mijn ogen opendeed, pakte zijn vriend mijn tiet vast en was zijn lul eruit en hard. Het was een indrukwekkende lul, veel groter dan zijn vriend met een grote bolvormige kop, en toen ik hem zag, moest ik hem hebben. Ik verwisselde snel van pik en trok zijn vriend zo snel naar mijn mond dat hij niet oplette. Hij liet mijn tiet los en zodra ik de kop van zijn lul in mijn mond had, had Jerry mijn tieten in zijn handen. Ik duwde hem zo ver mogelijk naar achteren in mijn mond, maar hij was veel te dik om hem helemaal te kunnen nemen. Ik werd gewelddadig toen ik hem pijpte. Ik wilde het. Ik wilde dat hij klaarkwam. Ik was zo opgewonden dat het enige waar ik aan kon denken was dat deze twee mannen in me en op me zouden klaarkomen. Hij hield het niet vol. Na slechts vijf minuten pijpen liet hij een grom horen en toen kwam de stormloop van sperma. Het was geen enorme hoeveelheid, maar het spoot in mijn mond. Ik slikte het niet door. Ik voelde het op mijn tong, tilde me van hem af en sloot mijn mond zodat het er niet uit zou lekken en duwde toen Jerry’s lul in mijn mond met volledige zuigkracht zodat ik zijn lul in mijn mond kon voelen met al zijn vrienden sperma. Hij pompte een paar keer in mijn hoofd, pakte de achterkant van mijn hoofd vast en trok het zo’n dertig seconden heftig naar zich toe en toen blies hij. Deze keer spoot het sperma eruit. Het vulde mijn mond in een mum van tijd en ik stikte bijna. Ik slikte een paar keer, maar de schok kwam te snel, en sperma lekte uit de zijkant van mijn mond en op mijn borsten. Hij bleef maar klaarkomen en ik zoog hem tot hij zacht werd.

“Dat was geweldig zoals altijd. Bedankt dat mijn jongen mee mocht. Volgende week alleen jij en ik?”

“Tuurlijk.” zei ik terwijl ik het sperma van mijn tiet schepte en in mijn mond stopte, verloren in het moment en helemaal vergetend dat ze er eigenlijk waren.

“Zie je, daarom ben je verdomme geweldig. Dat en die tieten. Heilige Jezus, Ted, heb ik je niet verteld dat ze de beste tieten ter wereld heeft?”

Hij trok zijn broek omhoog en op weg naar buiten legde hij een envelop op het tafeltje naast de deur. Ik zat daar op mijn knieën in de woonkamer, zonder shirt en drijfnat. Mijn slipje was doorweekt en mijn lichaam stond in brand. Ik kon zien waarom iemand dit deed, waarom ze man na man pijpten. Het was waanzinnig hoe opgewonden ik was, en zelfs toen ik probeerde op te staan en in gedachten te bedenken wat ik de komende uren moest doen, kon ik alleen maar denken aan het gevoel van zijn lul in mijn mond en de hitte van zijn sperma toen het in mijn mond schoot. Ik wierp me op de bank en voelde hoe mijn tieten heen en weer sloegen en zich nestelden in mijn stilte, klaargekomen en hard in de koude kamer.

Ik was niet van plan om mezelf weer in slaap te laten vallen. Ik moest meer leren over deze vrouw die ik was. Ik stond op en trok mijn shirt weer aan. Mijn tieten begonnen normaal te lijken. Ik had mezelf voorbereid op hun beweging zodat het geen schok of verrassing was.

Ik liep de slaapkamer in en het enige waar ik aan kon denken was neuken vanavond, met zo’n enorme lul in me. Ik ging zitten en las meer over mezelf. Het meeste ging over de jongens, over klanten. Over wat ze lekker vonden, hoe ze waren, hoe de sessies verliepen. Ik probeerde terug te tellen naar maandag om te zien wat me vanavond te wachten stond. Ik begon bij het begin om te zien of ik een beschrijving van hem kon vinden, en niet alleen een “geweldige tijd”. Hier was het. “Bed is een traktatie. Hij is jonger, ik denk op de universiteit, een van die papa’s jongens die papa’s geld uitgeven, maar hij is geen lul. Hij heeft een goede lul, komt behoorlijk heftig klaar en houdt van traditionele dingen in bed.”

De rest van de middag ontspande ik me. Ik haalde wat te eten, nam een douche en bekeek mijn kleren. Ik besloot dat ik vanavond meer als een afspraakje moest behandelen dan als een vluggertje. Als hij “traditioneel” was, dacht ik dat het misschien meer zijn tempo zou zijn. Ik zorgde ervoor dat ik wat wijn in de koelkast had en toen het uur naderde, zocht ik een mooie jurk uit (alles wat ik had liet een beetje te veel decolleté zien), en zat televisie te kijken totdat er op de deur werd geklopt.

Ik begroette hem, in tegenstelling tot de anderen, en zei dat hij op de bank moest gaan zitten. Hij ging zonder woorden zitten en ik ging naar de keuken om wijn te halen. Ik ging zitten, overhandigde hem een glas en vroeg hoe zijn week was. Hij keek geschokt, maar na een seconde nam hij een slok en ging zitten. Hij vertelde me over zijn frustraties op het werk en over problemen thuis met zijn vrouw en kinderen. Toen verbrak hij het gesprek. “Dus je geeft me meestal maar een uur.”

“Oh, maak je geen zorgen. Ik dacht dat het fijn zou zijn om even te ontspannen. Ik heb geen plannen voor de rest van de avond, we zitten goed.”

“Oh,” schrok hij weer, “dat is geweldig.”

“Nog een glas?”

Ik nam zijn glas en vulde ze allebei, keerde terug en we zaten een paar tellen in stilte te drinken. Hij begon over mij te vragen, waar ik niet echt de kwalificaties voor had om te antwoorden, dus veranderde ik van onderwerp.

“Dus, wat doet je vrouw niet dat je echt zou willen proberen.”

“Bedoel je seksueel?” Ik kon zien dat het onderwerp hem nerveus maakte.

“Maak je geen zorgen. Ik ben het. Geen oordeel.”

“Nou, ik heb het je al eerder verteld, onze seks bestaat uit haar op haar rug. Dat is alles. Ze pijpt nooit, beweegt nooit, ligt daar gewoon en neemt het. Als ik agressief word, gaat ze door het lint. Zegt dat ik haar pijn doe.”

“Oh, hoe doe je haar pijn?”

“Ik weet het niet. Ik ben niet enorm groot of zo. Wie weet. Het is altijd ’s avonds laat in bed, dan geeft ze toe. Elke andere keer duwt ze me weg en zegt dat het niet het juiste moment is.”

“Ik begrijp je. Nou je hebt me.” Ik glimlachte en nam zijn glas nog eens aan. Ik liep naar de keuken en vulde de glazen, niet horend dat hij achter me de keuken in was gekomen. Ik opende de koelkast opnieuw om de wijn te vervangen, en toen ik me iets voorover boog om erin te reiken, drukte hij zich stevig achter me, zijn pik rustend tegen mijn kont. Ik zette de wijn in de koelkast toen zijn handen mijn heupen vastpakten, en toen ik de deur sloot en rechtop ging staan, bewoog hij zijn handen omhoog, de zijkanten van mijn lichaam aftastend en zich naar voren bewegend om mijn borsten te omhelzen. Mijn ogen vielen dicht van het gevoel. Ik kon zijn hardheid door zijn broek heen tegen me aan voelen. Zijn handen knepen in mijn tieten en bewogen ze op en neer. Ik probeerde me om te draaien, maar zijn kracht hield me op mijn plaats. Zelfs dat wond me op. Hij kuste mijn nek en reikte toen in mijn jurk en omklemde mijn linkerborst. Daarmee nam de snelheid toe. Zonder waarschuwing tilde hij mijn jurkje op en ik hief instinctief mijn armen om het hem te laten uittrekken. Opnieuw probeerde ik me om te draaien, maar hij hield me tegen.

Zijn linkerhand greep mijn heup, zijn rechterhand voelde mijn kont en draaide eromheen, hij vond mijn string tegen mijn kont, trok er een beetje aan en gaf me toen een lichte mep. Mijn kont giechelde bij het contact, hij kuste mijn rug en trok toen mijn string naar beneden. Het ging allemaal snel. Ik voelde hoe nat ik was, en zodra mijn slipje naar beneden kwam en zijn vingers me bevoelden, kon ik het ruiken. Hij liet zijn broek zakken en toen hij stond, pakte hij mijn tieten om me rechtop te zetten en met één beweging duwde hij zijn lul in me.

Het gevoel was geweldig. Ik ging uit elkaar door de druk, en naarmate hij meer en meer in me bewoog, werd de druk groter, maar groter om hem heen, in me. Instinct leidde me om iets voorover te buigen en mijn benen te spreiden, en dat was alles wat nodig was voor hem om me te beginnen neuken. Ik voelde de kracht van hem in mijn buik toen hij naar binnen stootte. Toen hij de bodem bereikte, kon ik niet anders dan grommen, maar wat overweldigend voor me werd, was de kracht van mijn tieten die heen en weer stuiterden terwijl ze hingen. Ze botsten tegen de toonbank en toen hij zich uit me terugtrok, schoten ze terug tegen mijn buik.

Wat in me opkwam was dat ik niet wilde dat hij klaarkwam. Dit was geen werk, dit was iets waar ik van genoot. Ik nam de stap om hem weg te duwen en zijn hand te pakken. Ik leidde hem naar de woonkamer en ging op de bank zitten. Ik trok hem voor me en nam zijn pik in mijn mond. Ik proefde mezelf voor het eerst. Het stoorde me niet, maar het deed me wel even aarzelen. Toen mijn smaak eenmaal weg was, nam ik hem als een oude pro. Ik ging langzaam, omdat ik zijn stijve wilde verlengen, maar ook omdat ik elke centimeter van hem wilde voelen. Het duurde niet lang.

Hij duwde mijn hoofd weg en keek me aan. Hij glimlachte en ging voor me op zijn knieën zitten, nam mijn tieten in zijn handen en bewoog ze rondjes. Hij kreunde met de bewegingen, die precies overeenkwamen met mijn uitspraken. Het voelde geweldig om te voelen hoe hij in mijn borst kneep, over mijn tepels wreef en er bijna pijnlijk in kneep. Toen hij ze in zijn mond nam, was de verandering in gevoel bijna te veel. De nattigheid op mijn tepels nadat hij er hard in had geknepen was spectaculair. Hij nam er één tegelijk in zijn beide handen, greep beide kanten stevig vast zodat mijn tepel het enige was dat te zien was en hij verslond ze allemaal, maar dat duurde niet lang. Precies op het moment dat mijn hoofd tolde, zakte hij naar beneden. Hij kuste zijn weg niet tot aan mijn opening. Het ene moment had hij mijn tepel tussen zijn tanden, en bijna voordat mijn tiet mijn buik raakte had hij mijn clit in zijn mond. Hij likte woest, en binnen de kortste keren voelde ik het komen. Het eerste wat er gebeurde was dat mijn hele lichaam zich spande, en toen schoot mijn hoofd naar achteren en barstte mijn kutje los. Een stroom vocht schoot uit mijn kutje net boven mijn opening en op zijn gezicht, maar hij was niet van zijn stuk gebracht. Hij bleef likken en zolang hij doorging, ging het gevoel door. Toen ik niet meer kon, duwde ik zijn hoofd hijgend weg.

Hij trok me omhoog en in plaats van me te leiden, pakte hij me helemaal op en droeg me naar de slaapkamer. Hij legde me zachtjes neer en trok mijn benen in de lucht, draaide me rond zodat hij op de rand stond en mijn kont amper op het bed lag. Hij nam even de tijd om met zijn lul op en neer over mijn clitoris te wrijven, wat een paar rillingen over mijn ruggengraat veroorzaakte, en toen drong hij in één keer bij me naar binnen. Ik gilde toen hij volledig in contact kwam met mijn lichaam, en na slechts een paar volle halen kwam ik alweer klaar. Hij begon me hard en diep te neuken en op dat moment deed niets er meer toe. Het kon me niet schelen dat ik niet wist wie ik was, of dat ik klaarkwam in het lichaam van een hoer. Dat gevoel was het enige waar ik om gaf in de wereld. Mijn tieten vlogen heen en weer, sloegen tegen mijn schouders en zwaaiden terug naar mijn buik. Uitgepierd stroomden ze als de oceaan, golven en golven, en bij elke beweging beloofden ze dat zijn lul weer in me zou stromen. Ik dacht dat ik weer zou gaan klaarkomen, toen ik voelde hoe hij zich spande en harder dan voorheen in me stootte. De kracht was bijna te veel, waardoor ik gromde bij elke volledige penetratie, en toen gebeurde het.

Het voelde niet zoals het eerder in mijn mond had gevoeld. Ik voelde het sperma niet echt in me schieten, maar ik voelde een golf van warmte, en toen een volheid samen met een intense natheid. Ik kon het bijna voelen door de manier waarop hij genoot. Hij schreeuwde en neukte harder en harder, tot het punt waarop het klonk alsof hij in een oceaan neukte. Hij spoot uit me en terwijl zijn ene hand over zijn borst wreef, omsloot de andere zijn lul en voelde zijn sperma opborrelen door de beweging.

Uiteindelijk stopte hij en toen hij zich terugtrok, voelde ik zijn sperma uit me lopen. Hij stond op en liep naar de andere kamer, waar hij zich aankleedde, en toen hij klaar was kwam hij terug binnen, bedankte me, legde een envelop op het nachtkastje en ging zonder waarschuwing weg. Toen ik de deur hoorde dichtslaan, stak ik mijn vinger in me en masturbeerde tot ik klaarkwam. Toen ik mijn vingers uit mijn mond haalde en zijn sperma en mijn sappen proefde, dacht ik pas aan het ontbreken van een condoom, de angst voor ziektes of een baby.

Ik ging naar de badkamer om te plassen, kwam terug in bed en kroop onder de dekens, pakte het kleine notitieboekje in het nachtkastje en keek naar dinsdag. Onderaan de kolom voor dinsdag stonden vijf lijstjes. Eén om 7 uur, één om 8 uur, één om 12 uur, één om 5 uur en één om 9 uur. De eerste twee hadden “BJ150.” De derde had “F350.” De vierde zei “BJ150,” en de laatste zei “A-F 450*.” Ik wist niet wat de “*” betekende, en het kon me niet schelen dat het 6 uur was, ik was moe, en ik ging achterover liggen, terwijl zijn sperma nog een beetje uit me lekte, en ik viel flauw van de lange dag werken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *