Het moment aangrijpen

Izetta’s ogen vallen dicht in een bijna gelukzalig gevoel. Zijn hand strijkt over haar mooie, karamelkleurige, ronde heup en gaat verder naar zijn doel. Met een kleine sensatie merkt ze hoe aandachtig Alfons naar haar reactie kijkt. Ze houdt van een aandachtige minnaar en deze man is volledig gericht op haar genot. Zijn bruine ogen bestuderen haar gezicht, alsof hij haar in zich opneemt. Hij ligt op slechts enkele millimeters afstand, hun gezichten raken elkaar bijna. Als zijn avontuurlijke hand haar kutje voorzichtig begint te betasten, kan Izetta het niet helpen, ze sluit haar ogen en slaakt een kittenkreet. Ze volgt haar uitbarsting met gefluisterde, bemoedigende woorden.

“Niet stoppen”

Izetta spreidt vluchtig haar wimpers om het stoppelige gezicht van haar geliefde te zien. Hij heeft haar soppende, intieme plooien gevonden en zijn ogen zijn spleetvormig en zwaar van verlangen. Verstrengeld ademt Izetta in zijn gespleten mond. Elke behendige beweging van zijn vingers tussen haar dijen wakkert de passie in haar kern aan. Izetta kronkelt, zijn bedieningen beroven haar van bewuste gedachten. Ze is niet langer in staat om zijn lippen met de hare te vinden, hoewel ze ernaar verlangt om hem haar koorts te laten voelen. In plaats daarvan kreunt en raspt Izetta. Een baldadig antwoord op het verlangen dat hij heeft losgemaakt met slechts een aanraking.

De ruimte tussen hen, hoewel minuscuul, is te groot. Ze jammert van opgekropte frustraties en verlangt naar het moment dat hij bij haar naar binnen gaat. Ze reikt tussen hen in en grijpt zijn pik, haar vingers rond zijn kloppende eikel. Hij bokt in haar hand, zo gezwollen als steen, zo klaar als graniet. Ze verschuift. Pijn. Wanneer houdt het op?

Alfons voelt haar stille wanhoop en trekt haar boven op hem. Terwijl ze over zijn indrukwekkende gestalte schrijt, strijkt ze met haar waarderende vingers over de fijne dons van zijn donkere lichaamshaar. Zijn massieve borstkas zet uit onder haar aanraking. Hij is niet ijdel, maar haar vingers branden hem. Hij zwelt op onder haar blik. Ze buigt haar hoofd om hem te kussen. Ze wrijft over zijn schacht met haar natte centrum en omhult zijn pik met haar slickness. De duisternis in zijn ogen bevalt haar en ze weet dat ze binnenkort hun lichamen zullen moeten verenigen. Achterover leunend op zijn dikke dijen alsof ze paardrijdt, denkt Izetta erover om zijn pik vast te pakken en hem in haar mond te nemen. Maar dat doet ze niet. De gedachte gaat voorbij. Ze kan niet wachten.

Alfons is een intense man, hij eist het van haar en lokt gulzig reacties uit. Nu trekt hij haar naar zijn verrukkelijke lippen. Als ze eerlijk is, vindt Izetta het op dit moment geen probleem om zich te laten leiden. Ze knabbelt aan zijn onderlip en voelt zijn behoefte onder haar toenemen. Alfons verdubbelt zijn inspanningen en hijst haar naar zich toe. Raspend omsluiten zijn brede armen haar schouders in een smeekbede, ‘Neuk me’ smeken zijn ogen, van binnen branden de gouden vlekken.

Ze beweegt met haar heupen en zorgt ervoor dat ze de controle heeft als ze naar binnen glijdt. Hij is zo sterk, sluw en behoeftig dat haar overhand maar een paar korte stoten duurt. Onder haar verzamelt zijn grote lichaam zijn energie. Hij houdt haar blik oplettend vast terwijl zijn paal in haar wrijft en verbazend goed mikt. Zijn stoten blijven oppervlakkig. Ze snakt naar een volle stoot, een die haar het exquise genot zal laten voelen dat hij belooft in die onmogelijk wellustige, goudbruine ogen.

Hij beheerst hun neukpartij met behendige kracht. Izetta voelt zijn deskundige pik terwijl hij haar meest intieme plekjes opwindt. Binnen een paar seconden versplintert haar wereld in exotische duisternis die haar ledematen in gesmolten vloeistof verandert.

Ze hijgt, haar mooie huid wordt plakkerig van de inspanning. Alfons kust haar lippen, hun lichamen nog steeds samen en stuwend. Ze geniet van de ongeremde, rommelige intimiteit. Haar gezicht ligt begraven in zijn nek. Hij raspt en pompt. Ze draait haar heupen naar hem toe en volgt het gebaar, terwijl ze worstelt om de controle te behouden.

De manier waarop ze spelen verbaast Alfons. Zijn passie neemt gestaag toe, zijn moment zal zeker komen. Het is wat ze hem geeft, in deze ongestructureerde verleidingen, dat hem het meest bevalt. Haar lichaam reageert als geen ander op hem. Zijn aanraking zet haar in vuur en vlam en ze geniet er zo duidelijk van. De eenvoud van lust. Gracieus beweegt en kronkelt haar prachtige lichaam, nu en in hun momenten van voortreffelijk plezierig voorspel.

De eerlijkheid en intensiteit van haar antwoorden verbijsteren hem. Er is geen spoor van manipulatie. Haar doordringende, groene blik heeft de kracht om hem vast te houden en rechtstreeks tot zijn ontluikende liefde te spreken. Izetta is in deze momenten levendiger dan hij haar ooit heeft gezien. ‘Glorieus’ denkt Alfons. Hij voelt hoe haar kutje zich om zijn ruime pik spant en knarst met zijn tanden. Hij vreest dat hun plezier zal eindigen.

Alfons laat zijn dijen ontspannen. Eerlijk laat hij haar op haar beurt hun vrijpartij leiden. Boven hem blijft Izetta rijden. Ze streelt zijn borst, kneedt zijn vlees in haar vurigheid. Izetta’s hoofd is naar achteren geworpen, waardoor haar zonovergoten nek blootligt. Nu ontmoet ze zijn blik en zijn duim begint zijn brutale reis. Hij laat zijn hand los van haar billen en zijn dikke duim glijdt ertussen. Elke gretige stoot van Izetta’s heupen brengt haar kloppende knobbel in contact met zijn hand. Ze bijt op haar lippen en vouwt ze in haar mond om een gil tegen te houden. Even later, niet in staat om zichzelf te stoppen, laat Izetta een keelklank horen.

“Ooh GOD”

Zijn oogleden zijn zwaar van lust terwijl hij toekijkt hoe zij haar genot neemt. Haar kut siddert, haar binnenwanden melken zijn lid. Hij kan de spanning niet meer aan. Overspoeld door de geluiden van haar bevrijding, eist hij zijn eigen bevrijding op, spuit zijn zaad in haar gladde doorgang en het zet zijn Minx opnieuw in beweging. Ze gilt half, half kreunt en kronkelt.

In het nagenietende licht ligt Izetta waar het eindigde, ineengekrompen op zijn lichaam, haar borsten plat tegen hem aangedrukt. Alle benen zijn wijdbeens. Worstelend om op adem te komen glijdt Izetta van zijn brede frame af, naar zijn rechterzij. Alfons biedt een brede arm als haar kussen, haar slappe arm rust over zijn borst.

“We moeten gaan”. Haar stem is nog een hijgen tussen de ademhalingen door.

Alfons’ ogen zijn gesloten. Er gaat een moment voorbij. Hij draait zijn hoofd en richt zijn ongewone goudgevlekte blik op haar.

“Ik hou van je”, zegt hij eenvoudig en kust haar warm op haar gespleten lippen.

Izetta kan hem alleen maar aanstaren. Ze probeert haar verstand te verzamelen. Zwijgend gaat ze naast hem liggen en verwijdert zich van zijn warmte. Ze wil dat haar adem weer normaal wordt.

“Izetta…?”

“Sshhh. Dat kan niet.”

Ze rolt en plant een stevige kus op zijn volle, weelderige lippen.

“We praten hier wel over. Later”.

Izetta staat op en begint zich aan te kleden. Alfons kijkt haar ongelovig aan voordat ook hij opstaat van de pallet en zijn kleren in elkaar begint te zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *