Harry Potter en de Orde van seks

Het werd het vijfde jaar voor Harry Potter op Zweinstein. Heer Voldemort was nu weer in leven, en ergens daarbuiten. In de krant stonden veel gemene dingen over Harry, en het Hof van Tovenarij en de Minister van Toverkunst hadden geprobeerd Harry van Zweinstein te laten sturen, maar Professor Perkamentus was naar zijn hoorzitting gekomen en had hem vrijgesproken. Nu zat Harry in de kamer die hij deelde met zijn beste vriend Ron op Grimwauld Place en die zijn Peetvader bezat en die de Orde van de Feniks gebruikte als Hoofdkwartier, na te denken over alles wat er de afgelopen week was gebeurd. Ron was uit met zijn tweelingbroers Fred en George, waarschijnlijk om kattenkwaad uit te halen. Hermelien en Ginny waren in hun kamer en praatten waarschijnlijk over dingen waar meisjes over praten. Hij verveelde zich, dus naar de hel ermee, ook al hadden ze het over meisjesdingen, ze zouden tenminste gezelschap zijn, dus besloot Harry hen een bezoekje te brengen op hun kamer. Hij liep de zijne uit en door de gang en stopte bij hun deur. Hij maakte zich klaar om aan te kloppen toen hij door de deur zijn naam hoorde zeggen. “Hmmm, ik vraag me af waarom ze het over mij hebben, ik denk dat ik even ga luisteren,” dacht Harry bij zichzelf. Harry stak zijn hand in zijn zak en haalde er een uitschuifbaar oor uit dat hij van Fred en George had gekregen. Hij zette het ene uiteinde aan het oor en schoof het net onder de kier van de deur.

Ik kan maar niet ophouden aan hem te denken Hermelien, ik krijg de kriebels als hij in de buurt is en hij is altijd in mijn gedachten,” zei Ginny. Hermelien keek naar haar roodharige vriendin en fronste. “Ik weet het Ginny, maar Harry heeft zoveel meegemaakt dat hij waarschijnlijk geen tijd heeft om aan veel andere dingen te denken. Maar maak je geen zorgen Ginny, vroeg of laat draait Harry bij en zal hij je opmerken. Ik bedoel, er is geen reden waarom hij dat niet zou doen, je bent zo mooi, ik durf zelfs te zeggen dat je sexy bent,” begon Hermelien te blozen op dit punt, “Ik bedoel, nou, eh… wat ik wil zeggen is, als ik een jongen was zou ik je erg aantrekkelijk vinden.” Hermelien begon met haar handen te friemelen en keek snel weg. Ginny bloosde, “Denk je echt dat ik sexy ben, ik bedoel denk je dat Harry me sexy zal vinden. Ik denk niet dat ik zo aantrekkelijk ben, ik bedoel zijn aantrekkelijker dan mij. Ik zie gewoon niet in hoe, het is gewoon als ik ’s nachts aan hem denk, nou…”, Ginny viel stil en bloosde inmiddels behoorlijk. “Wat Ginny, je kunt het me vertellen.” “Nou weet je het zeker, ik schaam me een beetje om het te vertellen.” zei Ginny. “Ginny ik ben je vriendin, je kunt me alles vertellen,” zei Hermelien terwijl ze haar vriendin met een verbaasde blik aankeek.

Ginny’s blos werd dieper, “Nou, mijn vagina gaat helemaal tintelen en wordt zo nat dat ik steeds mijn onderbroek moet verwisselen. Toen het voor het eerst gebeurde dacht ik dat ik misschien zelf aan het plassen was, maar toen ik aan mijn vagina voelde was de nattigheid warm en plakkerig. Ik weet niet zeker wat het is.” Hermelien begon te giechelen, “Oh Ginny dat is niets om je voor te schamen. Je bent veertien en je lichaam begint nieuwe dingen te ervaren. Ik bedoel je borsten vormen zich nu, je buik verliest dat babyvet en je geslacht wil een orgasme.” Ginny staarde Hermelien aan, “een orgasme, wat is dat?” Hermelien begon te blozen, “Ginny een orgasme is een heel krachtig gevoel dat door je lichaam gaat als je masturbeert, bijna magisch maar dan zonder de magie.” Ginny bleef Hermelien aanstaren. “Zeg nou zelf, je weet toch niets van masturberen?” Ginny schudde haar hoofd. Hermelien keek de kamer rond en toen naar de deur. Toen haalde ze haar toverstok tevoorschijn en richtte die op de deur en zei: “Oorday ocklay.” Er klonk een klik op het slot van de deur.

De klik die recht op de deur klonk was extreem luid in Harry’s uitschuifbare oor dat hem deed schrikken. Heel zachtjes legde hij zijn oor weer op zijn plaats en luisterde. Hij wist wat orgasmes waren, hij had zich nu ongeveer een jaar afgetrokken. En nu luisterde hij naar twee meisjes die erover praatten, en zijn hart ging er snel van kloppen. Hij had immers gemerkt hoe aantrekkelijk Ginny werd, en dat Hermelien zelf ook erg aantrekkelijk was. Hij voelde een beroering in zijn broek en voelde hoe zijn pik begon te zwellen. Hij keek snel om zich heen en verzekerde zich ervan dat er niemand in zicht was en legde toen zijn hand over zijn bobbel die hij langzaam door zijn broek heen begon te wrijven terwijl hij bleef luisteren naar de twee meisjes aan de andere kant van de deur. Waarom had Hermelien de deur op slot gedaan?

Ginny wierp Hermelien een verbaasde blik toe terwijl diezelfde gedachte door haar hoofd ging. Hermelien merkte de blik op en liep naar Ginny’s bed waar ze zat en ging naast haar zitten. “Ik heb de deur op slot gedaan voor wat privacy, ik ga je wat dingen laten zien, dingen die je leuk zult vinden, en we hebben niemand nodig die binnenstormt,” zei Hermelien. Ze zat heel dicht tegen Ginny aan, hun dijen raakten elkaar bijna toen Hermelien haar hand zachtjes halverwege op haar dij legde. Ginny voelde een tintelend gevoel door haar heen gaan van Hermelien’s aanraking, en ze kon Hermelien’s parfum ruiken die naar haar neus walmde. “Stoort mijn hand je, dan haal ik hem weg,” begon ze terwijl ze haar hand van Ginny’s dijbeen optilde. “Uhhmm… uhhh… nee, nee het voelt goed,” fluisterde Ginny. Hermelien legde haar hand terug en begon lichtjes over Ginny’s dij te wrijven. Hermelien gezicht was nu dicht bij Ginny’s gezicht, terwijl ze fluisterde: “heb je ooit eerder iemand gekust?” Ginny schudde haar hoofd. “Zou wel willen weten hoe het is?” Ginny knikte.

Hermelien bewoog haar gezicht dichter naar dat van Ginny terwijl haar neus langs Ginny’s oor streek. Hermelien begon lichtjes te kussen achter Ginny’s oor en likte toen haar oorlel. Sensaties stroomden door Ginny heen toen Hermelien haar weg kuste langs Ginny’s wang. Ginny draaide haar hoofd naar Hermelien toe totdat hun neuzen elkaar raakten. Ginny’s hart klopte snel toen ze in Hermelien’s ogen keek, en ze zag iets in de ogen van haar vriendin wat ze nog nooit eerder had gezien, Lust. Hermelien glimlachte naar Ginny en bewoog toen haar hand naar Ginny’s middel, terwijl ze voorover leunde en Ginny hartstochtelijk op de lippen begon te zoenen. Ginny kreunde terwijl ze de kus beantwoordde en haar hand ook op Hermelien’s middel legde. Hermelien bleef Ginny kussen terwijl ze haar beide handen op Ginny’s wangen legde, haar tong naar buiten liet glijden, Ginny’s lippen van elkaar scheidde en haar tong in Ginny’s mond stak. Ginny’s tong ontmoette die van Hermelien en hun tongen voelden aan elkaar, verkenden elkaars mond en Hermelien en Ginny kreunden.

Harry trilde nu en wreef zijn stijve door zijn broek terwijl hij bleef luisteren naar het gekreun en de kusgeluiden van de meisjes. Oh-my0god ze waren daar aan het zoenen, en hij mocht er naar luisteren. Hij kon zijn geluk niet op, als hij maar kon zien wat er aan de hand was. Hij keek nog een keer om zich heen of er niemand in de buurt was en legde toen zijn oor weer terug om meer te luisteren. Ze waren gestopt, wat was er aan de hand, het was zo stil. Hermelien keek naar Ginny, die haar ogen gesloten had en haar lippen likte om Hermelien’s smaak te proeven. Hermelien likte de hare ook; Ginny had goed gesmaakt, en had goed gereageerd, nu was het tijd om verder te gaan. “Vond je dat lekker Ginny?” Ginny opende haar ogen en keek Hermelien aan, “Het was…Het…Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven, ik heb er wel van genoten, was dat een orgasme?” Hermelien giechelde, “Oh nee gekkie, dat was geen orgasme, dat was tongzoenen, en om je de waarheid te zeggen, ik genoot er echt van om je te zoenen.” Ginny bloosde. Wil je iets anders proberen? Ginny keek verbaasd er is nog meer?” “Oh ja, zie je wat ik doe is jou opbouwen voor een orgasme, dat is wat men voorspel noemt. Laten we eens kijken wat we nu moeten doen is…” Hermelien stopte terwijl ze haar toverstok pakte en op Ginny richtte.

Ginny vroeg: “Dus magie heeft iets te maken met een orgasme?” Hermelien pauzeerde, “Oh nee schat, ik vind gewoon dat magie helpt om dingen wat sneller te laten gaan, en geen paniek, wat ik nu ga doen zal je laten schrikken,” Hermelien richtte haar toverstok opnieuw op Ginny, “Otheclay dissapparate.” Ginny’s kleding verdween onmiddellijk. Ginny hijgde terwijl ze snel haar borsten bedekte met haar ene arm, en haar kutje met haar andere hand, en terwijl ze haar vriendin een ontdane blik toewierp zei ze: “Hermelien breng mijn kleren terug.” Hermelien staarde naar Ginny terwijl ze haar naaktheid in zich opnam met een brandende lust in haar ogen. “Shhhhh, Ginny het is oké, er is hier niets om je voor te schamen, ik zal het je laten zien.” Hermelien richtte toen haar toverstok op zichzelf en zei: “Othelcay dissaparate.” De kleding van Hermelien verdween net als die van Ginny, waardoor ze naakt voor Ginny kwam te staan, met haar parmantige B-cup tieten naar voren. “Zie je nu ik ben naakt net als jij, nu hier…”, Hermelien legde haar handen op Ginny arm en verwijderde die voorzichtig waardoor een stel B-cup tieten zichtbaar werden die bijna net zo groot waren als die van Hermelien, gevend dat Ginny een jaar jonger was, “Je borsten zijn heel mooi Ginny, heel parmantig.” Hermelien reikte en begon zachtjes over Ginny’s linkerborst te wrijven. “Hmmmm, heel glad en zo zacht”, begon Hermelien over Ginny’s tepel te wrijven, die hard werd.

Ginny sloot haar ogen terwijl een kreun haar lippen ontsnapte, “Oh Hermelien dat voelt zo goed.” “Dat is nog niet alles lieverd,” zei Hermelien, waarna ze naar voren leunde en haar tong uitstak om Ginny’s tepel te likken. De tinteling ging door Ginny heen en ze kreunde weer. Hermelien plaatste toen haar mond rond Ginny’s tepel en begon erop te zuigen, terwijl haar linkerhand over Ginny’s rechtertiet begon te wrijven. Ginny bleef kreunen toen Hermelien van tiet wisselde en aan de ene bleef zuigen terwijl ze over de andere wreef.

Harry kon het niet meer aan, er waren twee prachtige en zeer naakte meisjes in die kamer en hij wilde het zien. Hij keek door de gang en er was niemand, toen haalde hij zijn toverstok tevoorschijn en richtte die op het slot van de deur. Nee dacht hij, ze zouden het slot horen klikken als hij de Allohamora toverspreuk zou gebruiken, dat zou de toverspreuk die Hermelien gebruikte tegengaan en dan zouden ze het weten en stoppen, en hij wilde niet dat ze zouden stoppen. Dus welk amulet zou hij gebruiken om het tafereel aan de andere kant te kunnen zien? Aha, hij had het, hij richtte zijn toverstok op de deur en fluisterde: “Ray-x-ay oorday ne-way-o-ay.” Een vierkant deel op de deur begon uit te donzen als raam verscheen.

Het raam op de deur was een doorkijk geworden waar hij doorheen kon kijken, maar als de meisjes het van hun kant bekeken, leek het nog steeds op een stevige deur. Die toverformule had hij van George geleerd. Toen Harry door het portaal gluurde kon hij niet geloven wat hij zag. Hermelien stond met haar rug naar hem toe en was bloot, en omdat ze voorover leunde was de bovenkant van haar gladde kont te zien boven het bedovertrek. Ginny zat recht voor Hermelien met haar ogen dicht, en omdat Hermelien aan Ginny’s rechtertiet zoog, kon hij haar blote linkertiet zien terwijl Hermelien erover bleef wrijven. Verdomme Ginny was sexy. Harry kon het niet meer aan, hij ritste zijn broek open en trok zijn harde pik uit zijn onderbroek en begon hem te strelen. Zijn pik was ruim 6 centimeter en enigszins dik. Hij ging door met strelen terwijl hij naar de meisjes keek en luisterde.
Hermelien leunde achterover en keek Ginny glimlachend aan. “Heb je ervan genoten, schat?” “Oh ja Hermelien, het was heerlijk.” Hermelien glimlachte, “Goed, nu gaan we naar het zuiden.” Ginny keek verbaasd, “We kunnen niet naar het zuiden verhuizen, mijn moeder zou me nooit laten verhuizen, ik ben nog zo jong.” Hermelien lachte, “Nee lieverd, niet letterlijk verhuizen, oh je bent zo onschuldig, dat is het aantrekkelijkste aan jou. Kom hier maar staan.”

Hermelien nam Ginny’s hand en stond op, waarna ze Ginny met zich meetrok. Nu had Harry een goed zicht op Hermelien’s kont. Het zag er rond uit, glad en stevig, en heel sexy. Ginny stond tegenover hem, en hoewel ze een paar centimeter kleiner was dan Hermelien waren haar tieten goed gevormd, en haar buik was steviger aan het worden en ze had mooie heupen, en haar kutlippen waren zichtbaar want ze was nog maar net begonnen met het groeien van een klein beetje vuurrood schaamhaar en het was glinsterend nat. Hermelien begon Ginny te zoenen terwijl haar rechterhand langs Ginny’s borsten ging, dan langs haar buik en dan langs haar bekken tot vlak boven Ginny’s onderlippen. Ginny’s benen gingen iets uit elkaar toen Hermelien haar middel in Ginny’s plooien schoof en begon te bewegen.

Ginny’s hoofd zwom bij deze nieuwe sensatie. Hermelien’s vinger friemelde met haar clitoris. Dit stuurde elektrische schokjes door Ginny’s kutje en ze kreunde het uit. Ze voelde dat er zich diep in haar iets opbouwde, terwijl Hermelien over haar clitoris bleef wrijven. Hermelien schoof toen haar middelvinger omhoog in Ginny’s kutje terwijl ze haar duim gebruikte om over Ginny’s clitje te wrijven. Ze begon haar vinger in en uit te steken, terwijl Ginny’s heupen mee begonnen te bewegen. Ginny kreunde nu veel en ze had haar ogen dicht. Hermelien wist dat ze dichtbij was, heel dichtbij haar eerste orgasme, en zij was het die het voor haar zou brengen. Maar niet zo, ze moest nog één ding doen. Ze gleed langzaam met haar vinger naar buiten.

Ginny hijgde, en met smekende ogen: “Alsjeblieft…stop alsjeblieft niet…ik…ik heb het nodig…ik wil het in me.” “Ssst, liefje, je gaat het krijgen.” Daarmee knielde Hermelien voor Ginny en spreidde met haar hand Ginny’s benen wijder. Ginny’s kutje droop van haar zoete meisjesnectar en liep langs de binnenkant van haar dijen. De geur van Ginny’s kutje was een zoete bedwelmende geur. Hermelien stak haar tong uit en likte Ginny’s onderlippen, haar zoute maar zoete smaak proevend. De lik stuurde een schok door Ginny heen, “Oh ja, ja alsjeblieft meer Hermelien.” Hermelien begon Ginny’s kutje te likken terwijl ze haar tong in en uit haar gleed, Ginny die tegen haar gezicht schuurde en haar sappen over Hermelien’s gezicht smeerde. Toen begon Hermelien Ginny’s clit te likken terwijl ze haar vinger weer in Ginny’s kut schoof. Harry streelde zijn pik snel; hij voelde zijn orgasme opbouwen. Hij bleef kijken toen hij zag dat Ginny’s sexy lichaam begon te trillen. Hermelien bleef aan Ginny’s clit likken en zuigen terwijl ze haar vingerde. Plotseling klemden Ginny’s benen zich vast en klemde Hermelien’s hand tussen haar dijen terwijl Ginny trilde. “OHHH, OHHHH God Hermelien UUgghhh, OOHhh God, UUGGGHHHHHHHHHHH. Haar laatste kreet barstte los langs haar lippen terwijl ze die lange kreet vasthield, en haar eerste orgasme raasde haar lichaam tegen Hermelien’s gezicht, en haar meisjessappen spoten uit haar kut en doordrenkten Hermelien’s gezicht.

Haar lichaam bleef schokken terwijl het orgasme haar meer sappen in Hermelien’s open mond spoot. Tegelijkertijd beet Harry op zijn tong om zijn eigen orgasme niet te laten horen terwijl hij sperma tegen de deur begon te spuiten, en hij bleef zijn pik strelen waardoor er meer sperma tegen de deur spoot. De laatste druppels vielen op zijn broekspijpen terwijl hij het laatste eruit duwde. Hij keek terug door het portaal en zag Ginny’s knieën doorzakken toen ze in Hermelien’s armen zakte, en Hermelien hield haar vast terwijl ze haar gezichten en lippen kuste. Net op dat moment hoorde Harry mevrouw Wemel roepen van onderaan de trap aan het einde van de gang: “HERMIE, GINNIE, HARRIE, het eten is klaar. KOM NAAR BENEDEN!!!” Hij hoorde mevrouw Start de trap oplopen. Hij wierp nog een laatste blik door het portaal toen hij zag hoe Hermelien hun kleren weer aan hen opdook. Hij richtte zijn toverstok op het portaal en fluisterde: “Ray-x-ay oorday disapparate.” Het kijkportaal verdween. Toen richtte hij zijn toverstok op zijn sperma op de deur en fluisterde: “Essmay eanclay.” Het zaad verdween en terwijl hij terug naar zijn kamer rende hoorde hij het slot van de meisjesdeur klikken. Hij kwam terug in zijn kamer toen mevrouw Wemel boven aan de trap kwam en de meisjes uit hun kamer kwamen. Met kloppend hart stopte hij zijn pik terug in zijn broek, trok zijn kleren recht en liep terug naar buiten om naar het avondeten te gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *