Harry Potter en de Orde van seks deel 4

Drie dagen waren voorbij gegaan sinds Ginny de liefde had bedreven met Harry en vervolgens zijn herinnering daaraan had gewist. Hij probeerde haar weer te ontwijken alsof er niets gebeurd was, wat in zijn gedachten niet zo was, maar het brak Ginny’s hart. En om het nog erger te maken, ontweek haar beste vriendin Hermelien haar ook. Toen Ginny wakker was geworden in haar bed en erachter was gekomen dat Hermelien er nog steeds niet was, was ze haar gaan zoeken. Ginny had haar natuurlijk opgesloten gevonden in het toilet en ze weigerde met Ginny te praten, dus was Ginny boos geworden, “Nou het is jouw schuld Hermelien, je hebt het praktisch afgedwongen door die stunt van je uit te halen.” Hermelien zei niets terug en het enige wat Ginny kon horen was gedempt gehuil. Ginny stormde weg en ging terug naar haar kamer en ging in bed liggen, maar ze kon niet slapen. Rond middernacht hoorde ze de slaapkamer opengaan en iemand binnenkomen. Ginny deed alsof ze sliep, maar zag hoe Hermelien naar haar bed liep en snel haar spijkerbroek uittrok. Hermelien draaide zich toen met haar rug naar Ginny toe en trok haar string naar beneden en gooide die op haar spijkerbroek op de grond. Ginny bekeek Hermelien’s blote kont met een wellustige honger.

Toen Hermelien in bed kroop, zei Ginny iets, maar Hermelien draaide haar alleen maar de rug toe en trok de dekens over haar hoofd. Dit ging zo door. Op de derde dag werd Ginny echter misselijk wakker en rende naar de badkamer waar ze in de wc begon over te geven. Ze voelde zich kotsmisselijk. De hele beproeving eiste zijn tol van haar. Ginny droeg nog steeds alleen haar t-shirt en een blauw katoenen slipje, en ze zat op haar knieën in het toilet te kijken. Waarom gebeurde dit? Ze stond op, spoelde het toilet door en pakte toen een magisch tablet uit de toonbank. Het was een tablet dat, als je het in je mond stopte, je tanden poetste en je adem fris liet ruiken. Toen ze had gevoeld hoe het tablet zijn werk deed, spuugde ze het uit in de prullenbak. De magie was opgebruikt. Het was een eenmalig iets. Ze opende haar mond en zag dat haar tanden blinkend schoon waren. Kleine pepermuntbelletjes zweefden uit haar mond en lieten haar weten dat haar adem naar pepermunt zou ruiken.

Elke pil had zijn eigen smaakstof. Ze smaakten allemaal hetzelfde, maar iedereen die in de buurt kwam rook de geur van wat de smaakstof ook was geweest. Toen ging de deur achter haar open en Hermelien kwam binnen. Ginny draaide zich om en keek haar aan. Hermelien keek terug en wilde zich toen omdraaien om naar buiten te lopen toen Ginny haar pols vastpakte. “Hermelien alsjeblieft, praat tegen me. Ik kan dit niet langer. Alsjeblieft.” Hermelien zelf kon er ook niet meer tegen. Sinds die dag dat ze Ginny had misleid om naakt door die hal te gaan en contact met Harry te forceren, had ze gedacht dat het het beste was. Maar daarna had ze gevoeld dat ze iets speciaals verloren had en het had ook haar hart gebroken. Huilend sloeg Hermelien haar armen om Ginny heen en omhelsde haar stevig, “Het spijt me zo Ginny. Het spijt me zo dat ik gemeen tegen je ben geweest.” Ginny sloeg haar armen ook om Hermelien heen. Het voelde zo goed om haar weer te omhelzen. Uiteindelijk verbrak Ginny de omhelzing, stapte achteruit en keek in de betraande ogen van haar vriendin.

“Waarom, waarom heb je me ontweken?” vroeg Ginny. Hermelien keek naar de grond, “De waarheid is dat ik eerst heel jaloers en kwaad werd dat je er echt mee door was gegaan in plaats van mij te kiezen, en toen, nadat ik erover had nagedacht, wist ik dat je Harry echt wilde, en dat ik het je had opgedrongen. Dus toen wilde ik gewoon uit de weg blijven en de dingen verder laten gaan met jou en Harry. Maar toen zag ik hoe hij deed alsof er niets gebeurd was en jou ontweek en ik werd kwaad op hem omdat hij je zo behandelde. Hij is zo’n eikel, maar niet meer dan ik ben geweest, toch?” Ginny omhelsde Hermelien weer, “Oh Hermelien, jij lieve liefdevolle meid. Harry weet het echt niet meer want ik heb zijn geheugen gewist.” Hermelien keek geschokt, “Maar…maar waarom. Ik bedoel, je wilt hem al zo lang.” Ginny bloosde, “Nou, het is omdat ik me realiseerde dat ik ook van jou hou, en toen raakte ik zo in de war dat ik zijn herinnering heb gewist totdat ik dingen op een rijtje kon zetten.” “Zoals wat?” “Ginny keek naar de grond, “Zoals of ik bij Harry wil zijn, of bij jou.”

Een traan rolde over Hermelien’s wang, “Oh jij lief onnozel meisje, ik hou ook van jou, maar jij hoort bij Harry, ik weet het gewoon. Maar dat betekent niet dat we niet meer samen plezier kunnen hebben.” Ginny keek op en glimlachte: “Meen je dat echt?” Hermelien leunde voorover en begon Ginny op de lippen te zoenen. Ginny gaf de kus terug terwijl Hermelien haar armen om Ginny’s middel sloeg en haar handen achterin Ginny’s slipje plaatste en haar blote billen streelde. “MMMM”, kreunde Ginny tegen Hermelien’s lippen. Ginny gleed met haar hand onder Hermelien’s t-shirt en tilde het op. Hermelien haalde haar handen schoorvoetend uit Ginny’s slipje zodat ze het shirt kon uittrekken. Hermelien droeg een net rood kanten beugel en Ginny kon Hermelien’s kleine roze tepels goed zien. Hermelien gleed met haar handen terug in Ginny’s slipje en hervatte het strelen van haar kont. Ginny knoopte toen Hermelien’s spijkerbroek los, gevolgd door de rits. De spijkerbroek zat strak en het kostte Ginny een paar seconden om hem over Hermelien’s middel naar beneden te laten zakken. Hermelien wiebelde met haar heupen en dat hielp tot haar spijkerbroek rond haar enkels op de grond viel.

Ginny reikte toen weer omhoog om Hermelien’s slipje te pakken, maar toen ze Hermelien’s middel voelde, vond ze alleen maar zachte huid. Ginny voelde rond waardoor Hermelien giechelde: “Dat kietelt Ginny.” Ginny wierp een blik naar beneden en toen viel het haar op dat Hermelien niet eens een slipje droeg. Hermelien bloosde, “Ik eh…ik heb er geen aangetrokken,” alsof ze Ginny’s onuitgesproken vraag beantwoordde. “Eigenlijk heb ik er al drie dagen geen aangehad. Als ik er alleen al aan denk, word ik zo nat dat ik constant van slipje moet wisselen, dus ik dacht: waarom zou ik er nog moeite voor doen? Bovendien voelt het zoveel beter om er geen aan te hebben, vooral als je een rok draagt.” Ginny keek op en zag een duivelse grijns op Hermelien’s gezicht. Hermelien knielde voor Ginny neer en reikte toen met haar beide handen omhoog en trok haar slipje in één ruk naar haar enkels.

Ginny huiverde toen ze de lucht over haar blote kutlipjes voelde strijken. Ze was begonnen met het gebruiken van een magie die haar verwijderde van elke plek waar haar toverstok op gericht was, en dat was precies wat ze met haar heuveltje had gedaan. Ze voelde haar sappen door haar spleetje druppelen. Een paar druppels liepen langzaam langs de binnenkant van haar dijen naar beneden. Hermelien leunde voorover en ging met haar tong langs Ginny’s dijen om de druppels op te vangen. Ze smaakte net zo zoet als ze zich herinnerde. Ginny kreunde terwijl ze haar handen door Hermelien’s dikke golvende haar haalde. Hermelien volgde haar tong helemaal en cirkelde toen rond Ginny’s vochtige nether lips. Hermelien handen gingen langzaam langs de achterkant van Ginny’s benen omhoog tot ze weer op haar blote kont rustten. Hermelien dook met haar tong naar binnen en begon haar tong door Ginny’s spleetje te laten glijden. Ze begon onderaan en ging omhoog tot het puntje van haar tong tegen Ginny’s verlengde clitje streek. Ginny slaakte een gilletje toen een kleine hoeveelheid van haar zoete nectar eruit spoot en op Hermelien’s gezicht spatte. Hermelien likte haar lippen af en begroef toen haar gezicht in Ginny’s natte spleet. Ze gleed met haar tong diep in haar kutje toen Ginny’s sappen in Hermelien’s mond begonnen te stromen.

Hermelien zoog en dronk de zoete vloeistof uit Ginny terwijl Ginny kreunde, “Ohh cripes Hermelien, ik was vergeten hoe goed dit voelt. Ohhh God ik ga klaarkomen!!!” Ginny begon haar kut in Hermelien’s gezicht te schuren terwijl ze haar roodharige vriendin tongneukte. Ginny’s knieën knikten en ze greep zich vast aan het aanrecht terwijl haar orgasme door haar heen spoelde, “UUGGGHHhhh, MMMMMmmmmm, AAAGGHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!” Ginny’s kut spoot haar dikke sappen met kracht naar buiten terwijl Hermelien haar best deed het allemaal in haar mond op te vangen. Veel spoot tegen haar gezicht en op haar met bh’s bedekte tieten. Omdat haar beha al doorzichtig was, werd het nog doorzichtiger toen het Ginny’s sappen opzoog. Net op dat moment ging de deur open. Tonks kwam aangelopen met haar felroze haren wapperend. Het eerste wat ze zag was Ginny die met gesloten ogen tegen de toonbank leunde. Ze keek nog niet naar beneden om de naakte Hermelien op te merken of het feit dat Ginny tot haar middel naakt was. “Wotcher Ginny, gaat het?”

Hermelien draaide rondjes op de vloer en liet Tonks per ongeluk struikelen. Tonks viel naar beneden, landde op haar kont en ze zag voor het eerst Hermelien daarbinnen, maar met alleen een doorzichtige beha aan en de rest van haar naakt met een nattigheid die over haar hele gezicht en borst glinsterde. Toen keek ze omhoog en zag Ginny’s blote kutje waar haar sappen gestaag uit stroomden. Ginny omklemde snel haar kutje om haar orgasme te stoppen, maar het maakte haar alleen maar harder klaarkomen. Ginny gromde en nog meer sappen spoten door haar vingers en haar gezicht werd erg rood, net als haar haar. Hermelien probeerde wanhopig zichzelf te bedekken met haar eigen armen, maar Tonks slaagde erin een glimp op te vangen van haar eigen kale en natte kutlippen. “Oh mijn…”, was alles wat Tonks kon zeggen toen haar eigen gezicht bietenrood werd, net als dat van Ginny. Zelfs haar haar kleurde felrood om te laten zien hoe erg ze het vond dat ze de twee meisjes betrapte.

Er gebeurden verschillende dingen tegelijk. Tonks probeerde op te staan op hetzelfde moment dat Hermelien de deur dicht wilde doen voordat iemand anders naar binnen zou lopen. Ginny zakte na haar orgasme naar haar kont, waardoor haar benen Hermelien lieten struikelen. Hermelien viel tegen de deur waardoor die dichtsloeg, maar ze viel uiteindelijk op de grond. Hermelien rolde zich op haar rug net toen Tonks, die nogal onhandig was, op haar eigen gewaad stapte en weer voorover viel, maar dit keer recht bovenop Hermelien. Tonks’ gezicht landde precies tussen de met kutsap bedekte tieten van Hermelien. Hermelien schreeuwde het uit toen ze Tonks’ knie tegen haar blote kut voelde drukken, wat haar een beetje ongemak bezorgde. Hermelien zweerde dat ze Tonks’ stevige c-cup borsten tegen haar buik voelde drukken en voelde zelfs haar harde tepels door het gewaad heen prikken. Hierdoor werd Hermelien nog meer opgewonden en ze voelde haar kutje natter worden. Tonks mompelde iets in Hermelien’s borsten.

Uiteindelijk tilde Tonks haar gezicht op en staarde in Hermelien’s ogen, “Uh…Wotcher Hermelien.” Hermelien zag dat Tonks’ gezicht besmeurd was met Ginny’s sperma. Tonks schoof van Hermelien af en ging op de grond zitten en leunde tegen de muur. Ze likte haar lippen en proefde voor het eerst Ginny’s zoetheid. Ze ging met haar vinger langs haar wang om er meer van de nectar op te scheppen en stak het toen in haar mond. “MM, heel lekker, lief. Wie van jullie?” vroeg ze terwijl ze eerst naar Hermelien keek en toen naar Ginny, geen van beide meisjes wist wat ze moest zeggen. “Nou, als geen van jullie opbiecht, denk ik dat ik er op de harde manier achter moet komen.” Voordat een van beide meisjes kon bevatten wat Tonks bedoelde, bewoog Tonks haar hand tussen Hermelien’s gespreide benen en gleed een vinger in Hermelien’s drijfnatte kut. Hermelien slaakte een gilletje toen de sensaties door haar heen gingen. Tonks bewoog haar vinger rond in het spleetje van Hermelien, wat Hermelien dichter bij een orgasme bracht. “Uggghhh, ooohhhhh,” kreunde Hermelien uit. Tonks bleef haar vinger in Hermelien’s kutje wiebelen terwijl Ginny geschokt toekeek en voelde dat ze erg opgewonden werd. Net voordat Hermelien wilde klaarkomen trok Tonks haar met een natte plop terug, waardoor Hermelien gefrustreerd kreunde.

Tonks keek naar haar vinger en zag hoe nat Hermelien’s kutje was geworden en stopte hem toen in haar mond. Tonks zoog op haar vinger en proefde de smaak van Hermelien. “MMMMM, erg lekker, zoet ook, maar niet wat er op je borsten zat, dus ik gok dat de nattigheid op Hermelien’s borsten van jou komt, heb ik gelijk Ginny?” Ginny bloosde nog meer en keek naar de grond. Hermelien, die zo dicht bij een orgasme was en zich er niets van aantrok dat Tonks er was, reikte naar beneden tussen haar benen en begon op haar clitoris te drukken. Tonks keek om en zag wat Hermelien deed. Tonks sloeg haar hand lichtjes weg. Hermelien hijgde en trok snel haar hand weg, “Nu niet meer van dat stoute meisje, je hebt al genoeg problemen.” Ginny sprak eindelijk, “Alsjeblieft Tonks, vertel het niet aan mama, dan vermoordt ze Hermelien.” Hermelien schoot overeind en herinnerde zich hoe Ginny’s moeder was geworden toen ze dacht dat Hermelien met Harry had gerotzooid. Tonks giechelde, “Oh nee, ik zal het niet tegen je moeder zeggen, ik denk dat dit tussen ons drieën blijft, maar je moet wel gestraft worden en ik weet precies wat je nodig hebt.” Voordat Ginny kon antwoorden, zwaaide Tonks met haar toverstok door de lucht. Hermelien hoorde de deur achter zich op slot gaan. Toen zwaaide Tonks met haar toverstok naar Ginny en Ginny gilde het uit van pure extase. Tonks had haar net op het randje van een orgasme gebracht, maar niet over. Ginny schoof haar hand tussen haar dijen en begon woedend over haar clitoris te wrijven in een poging zichzelf klaar te krijgen. Tonks giechelde alleen maar: “Hoe je ook probeert Ginny, je zult niet klaarkomen totdat ik het toelaat.” Ginny hoorde haar luide kreunen en gillen niet en probeerde wanhopig om klaar te komen. Op het randje staan en niet klaarkomen was te veel om te verwerken. Tonks richtte haar aandacht toen op Hermelien die naar Ginny keek terwijl ze twee vingers diep in haar kutje stak, “En nu jij Hermelien.” Tonks zwaaide met haar toverstok naar Hermelien en Hermelien voelde zich verstijven. Ze kon haar armen en benen niet bewegen. Toen voelde ze hoe ze omhoog begon te zweven. Tonks stond nu en Hermelien’s voeten kwamen op gelijke hoogte met Tonks’ gezicht. Tonks spreidde toen Hermelien’s benen wijd open, tot haar drijfnatte kutje in zicht kwam. Tonks bekeek Hermelien’s kutje met een wellustige honger. Hermelien keek over haar met beha bedekte borsten en zag Tonks naar haar staren.

Hermelien sidderde van angst en vroeg zich af wat Tonks van plan was. Ze hoefde niet lang te wachten toen Tonks met haar toverstok naar Hermelien’s kutje tikte. Plotseling slaakte Hermelien een luide gil toen ook zij op de rand van een orgasme werd gebracht, maar niet overging. Hermelien wilde haar vingers diep in haar kutje steken en zichzelf klaarmaken, maar ze kon haar armen niet bewegen.

Tonks keek toe hoe Hermelien’s kutlippen opzwollen van opwinding, en sappen uit haar spleetje begonnen te stromen. Ze keek toe hoe Hermelien lichtjes kronkelde in haar zwevende positie, niet in staat haar arm te bewegen om haar vingers in haar kut te laten plonzen. Tonks vond dit heerlijk. Ze had naar de twee sexy meisjes gekeken sinds ze hen voor het eerst ontmoette, hopend op een kans als deze. Ze had nooit iemand verteld over haar lesbische kant, ze was bi, zowel voor jongens als voor meisjes. Ze had één jongen op het oog, en nu lagen de twee meisjes die ze in gedachten had voor het oprapen. Ze liep naar Hermelien en liet haar vingertoppen langs Hermelien’s gladde benen gaan, tot aan haar dijen. Ze reikte onder Hermelien, en voelde aan haar gladde blote billen, en ze gleed met haar vingertoppen door Hermelien’s bilspleet. Hermelien huiverde toen ze voelde hoe Tonks haar vingers door haar bilspleet liet gaan. Het voelde zo goed. Tonks leunde voorover en likte lichtjes over Hermeliens linkerbil, haar tong naar de bovenkant van haar bekken.

Hermelien reageerde door het uit te schreeuwen. “Oh dat voelt zo goed Tonks, alsjeblieft…alsjeblieft laat me klaarkomen!” smeekte Hermelien haar.

Tonks giechelde, “Te zijner tijd mijn lieve Hermelien.” Tonks oefende nog wat meer druk uit op Hermelien’s kontgat, waardoor ze het uitschreeuwde van genot, waarna Tonks haar vinger weghaalde en Hermelien liet kronkelen van pijnlijk genot. Tonks draaide zich toen om en richtte haar aandacht op Ginny, die het nog steeds uitschreeuwde, terwijl ze woedend twee vingers diep in haar kut stootte, zo hard proberend om zichzelf te laten klaarkomen. Tonks merkte hoeveel van Ginny’s kutsappen op de vloer rond haar naakte kont lagen, en hoe gezwollen haar rode kutlippen waren. “Alsjeblieft Tonks, laat me alsjeblieft klaarkomen, ik moet zo nodig klaarkomen,” gilde Ginny uit. Tonks wenkte met haar toverstok naar Ginny en haar vingers werden meteen uit haar kut getrokken, en haar armen gingen recht naar haar zij. Ginny kreunde het uit toen de behoefte aan een orgasme haar overspoelde. Het genot was zo intens, en toch wilde ze niet klaarkomen. Ginny keek naar Hermelien’s zwevende lichaam, haar benen gespreid, en ze kronkelde in de lucht. Ginny zag een druppeltje van Hermelien’s eigen kutsappen van tussen haar benen naar beneden druppelen en op de vloer spatten. Tonks wipte nog een keer met haar toverstok naar Ginny en Ginny voelde hoe ze zich oprichtte en vervolgens een beetje naar achteren bewoog, zodat haar blote billen op het aanrecht stonden. Haar benen waren nog steeds gespreid, omdat ze niet langer de controle over haar lichaam had zoals Hermelien.

Terwijl beide meisjes leden onder het feit dat ze op het punt stonden klaar te komen, begon Tonks langzaam haar heksenkleed uit te trekken. Ze liet haar cape op de grond vallen en reikte naar achteren om de vier knopen aan de achterkant los te maken, vanaf haar nek naar beneden. Toen Tonks haar knopen had losgemaakt, schoof ze het gewaad van haar rechterschouder en daarna van haar linkerschouder. Tonks schoof de badjas naar beneden tot aan de bovenkant van haar borsten, waardoor haar blote schouder en decolleté zichtbaar werden voor Ginny en Hermelien. Ze staarden allebei toen ze zich realiseerden hoe sexy Tonks er voor hen uitzag. Tonks knipoogde naar hen, liet toen haar gewaad los en liet het op de grond vallen. Beide meisjes keken Tonks aan toen ze voor hen stond met een blauwe wikkelbeha van gaas, die door het doorschijnende materiaal heen haar stijve tepels liet zien. Ze moest minstens een c-cup 34 hebben. Ginny en Hermelien bewogen hun ogen langs Tonks gladde huid en stevige buik naar haar blauwe slipje van gaas. De meisjes konden zien dat Tonks helemaal geschoren was, want ze zagen haar blote spleetje door het materiaal heen. Haar benen waren ook mooi gevormd tot aan haar sexy enkels en voeten.

Tonks, die hun ogen op haar lichaam voelde, draaide zich langzaam om, en het meisje zag voor het eerst dat Tonks’ slipje in feite een string was. Haar blote gladde, ronde en stevige billen waren zo sexy, en de meisjes konden het touwtje dat in Tonks’ bilspleet zat niet zien totdat het aan de bovenkant verscheen, waar het in een Y-vorm afsplitste rond haar middel. Tonks draaide zich weer om, met brandende lust in haar ogen. “Bevalt het wat je ziet?” Hermelien hijgde uit, “Oh Tonks, je bent zo sexy,” toen “Oh alsjeblieft Tonks, laat me klaarkomen, alsjeblieft Tonks.” Ginny hijgde ook uit, “Je bent zo heet Tonks, en ja alsjeblieft laat ons klaarkomen.” Tonks grijnsde, “Ik ben zo blij, jullie meiden maken me zo heet, maar eerst…” Ze onderbrak wat ze van plan was en stapte naar Ginny toe, knielde toen voor haar Ginny en bracht haar gezwollen drijfnatte kutje op ooghoogte. “Oh Ginny, je hebt zo’n sexy en lief uitziend kutje, gewoon smakelijk.” Daarmee leunde Tonks voorover en begon met haar tong door Ginny’s kletsnatte spleetje te gaan. Ginny gilde het uit van genot toen ze Tonks’ tong voelde en ze verlangde naar een nooit komend orgasme.

Tonks hield van Ginny’s smaak en ze gleed met haar tong diep in Ginny’s natte gaatje. Ginny stond in brand en haar binnenste was heet voor Tonks’ tong. Haar sappen stroomden Tonks’ hongerige mond binnen terwijl ze probeerde alle zoete nectar door te slikken. Veel stroomde uit haar mond en liep langs haar kin en nek op haar met bh’s bedekte borsten. Ginny worstelde om haar kutje harder in Tonks’ gezicht te duwen, maar het mocht niet baten. Tonks’ tong voelde zo goed, ze wilde niet dat ze stopte, maar toch verlangde ze naar haar orgasme. Tonks verwijderde toen haar tong en plaatste haar lippen rond Ginny’s verlengde clit en begon erop te zuigen. Ginny schreeuwde het nog harder uit en gilde het uit volle borst van het intense gevoel. “Ohhh Tonks, zuig erop, neuk mijn kutje. Alsjeblieft, kom klaar!”, schreeuwde ze uit. Plotseling zwaaide Tonks weer met haar toverstok en Ginny merkte dat ze weer bewoog, ze greep zich vast aan de rand van het aanrecht en begon haar kutje tegen Tonks gezicht te duwen. Tonks schoof twee vingers in Ginny’s kutje en begon haar te vingeren terwijl ze op haar clit zoog. Ginny’s sappen gutsten over Tonks’ gezicht terwijl ze haar neukte, maar ze kon nog steeds niet klaarkomen.

Toen haalde Tonks haar vingers uit Ginny’s kutje en gleed met haar tong weer naar binnen, terwijl ze haar kutje met haar mond bedekte. Tonks maakte een vrije beweging met haar toverstok en plotseling gilde Ginny het uit toen ze in Tonks’ gezicht begon te komen. Gillen deed ze, en hard kwam ze klaar terwijl haar sappen in Tonks’ mond spoten. Ginny’s orgasme was zo krachtig dat ze 5 minuten lang klaarkwam en het uitschreeuwde. Het was zelfs zo krachtig dat Ginny bewusteloos raakte. Tonks greep haar vast en liet haar zachtjes op de grond zakken. Ook al was Tonks klein van gestalte, Ginny was nog kleiner en woog niet veel. Tonks liet haar gemakkelijk op de grond zitten en leunde met haar rug tegen de muur van het aanrecht. Tonks schoof naar achteren en bewonderde Ginny, die daar bewusteloos zat, met alleen een t-shirt aan, haar kutlippen rood en gezwollen, sappen die nog steeds uit haar kut druppelden. “Tjonge, wat heb je er een puinhoop van gemaakt Ginny, dat is gewoon zo sexy.” Ginny’s ogen fladderden open en ze keek gedwee naar Tonks’ prachtige gezicht, “Heel erg bedankt, dat was zo ongelooflijk. Ik kan me nauwelijks bewegen.” Het was nauwelijks gefluister, maar Tonks en Hermelien hoorden het. Tonks kroop op handen en knieën terug naar Ginny en begon Ginny op haar lippen te kussen. Ginny, die erg uitgeput was, gaf haar tong terug in Tonks’ mond en proefde haar eigen sperma.

Tonks trok zich toen terug, “Ontspan je nu maar en kom op krachten terwijl ik je vriendin verzorg. Ginny glimlachte, “Laat haar net zo hard klaarkomen als ik, laat haar voelen hoe geweldig het was.” Tonks glimlachte, “Oh dat zal ik doen.”

Tonks stond op en draaide zich om naar Hermelien. Hoewel Hermelien hetzelfde intense genot beleefde als Ginny, had ze het seksuele spel van Tonks en Ginny in stilte gadegeslagen, kijkend en wensend dat het haar kutje was dat Tonks had geneukt. Nu keek Tonks met diezelfde brandende lust in Hermelien’s ogen. “Wil je dat ik dat ook met jou doe?” fluisterde ze. Hermelien hijgde uit: “Oh neuk ja Tonks, neuk alsjeblieft mijn kutje!!!” Tonks leunde voorover en begon Hermelien te kussen, haar tong in Hermeliens mond glijdend, terwijl haar linkerhand omhoog reikte en over Hermeliens met bh bedekte tieten begon te wrijven. Hermelien kreunde in Tonks mond en proefde Ginny’s sappen, oh wat hield ze van die smaak. Tonks trok Hermelien’s beha naar beneden onder haar borst, en kneep in haar harde tepels. Hermelien schreeuwde het uit, toen verbrak Tonks de kus en bewoog zich onder Hermelien. Tonks reikte met beide handen omhoog en begon Hermelien’s blote billen te strelen, terwijl ze haar rug kuste. Tonks ging langs haar rug naar beneden tot ze bij Hermelien’s kont kwam en begon haar blote wangen te kussen en te likken.

Hermelien kreunde, omdat ze wilde dat haar kutje ook aandacht kreeg. Tonks bewoog zich toen verder en kwam tussen Hermelien’s gespreide benen en bekeek haar druipende kutje. Ook al werd Hermelien niet zo nat als Ginny, haar kutje lekte nog steeds een flinke hoeveelheid van haar eigen sappen. Tonks verplaatste haar handen terug naar Hermelien’s kontje en kneep erin en ze gleed met haar tong omhoog door Hermelien’s spleetje.

Hermelien schreeuwde het uit van genot en deed haar best om haar kutje tegen Tonks’ gezicht aan te drukken, maar dat lukte niet, net zomin als Ginny dat had gekund. Tonks gleed met haar tong diep in Hermelien’s hete kutje, terwijl haar vingertop in haar bilspleet gleed en tegen haar kontgat drukte. Hermelien probeerde haar kont tegen Tonks’ vinger aan te drukken, maar dat lukte niet. Tonks bewoog toen haar vinger door Hermeliens spleet naar beneden en door haar spleetje naar boven. Ze doopte haar vinger met haar tong diep in Hermelien’s kutje en wiebelde hem rond. Toen haalde Tonks haar vinger weg en bewoog hem terug naar Hermelien’s kontgaatje. Terwijl ze Hermelien’s kutje likte, drukte ze haar vinger in Hermelien’s kontgaatje. Hermelien gilde het uit van genot toen ze de vinger van Tonks gemakkelijk in haar kont voelde glijden. Tonks duwde haar vinger er helemaal in en trok hem er toen tot het topje uit. Langzaam begon ze Hermelien’s kontje te vingeren terwijl ze aan haar clitje begon te zuigen. Hermelien schreeuwde het uit volle borst en smeekte Tonks om haar te laten klaarkomen. Tonks gleed nog een vinger in Hermelien’s kont terwijl ze haar kontgat dubbel vingerde.

Hermelien had nooit gedacht dat anale seks zo aangenaam kon zijn en ze wist dat zij en Ginny het zouden moeten proberen. Na een paar minuten waarin Tonks haar kontje vingerde en haar kutje at, gaf Tonks met haar vrije hand een tik met haar toverstok en Hermelien schreeuwde het uit van orgastisch genot toen haar orgasme uit haar kutje spoot. Hoewel Hermelien’s kutje nooit spoot, deed het dat deze keer wel. Haar kut spoot geforceerd sappen uit in Tonks’ mond en langs haar kin, om zich te mengen met Ginny’s sappen op haar borsten. Hermelien’s orgasme duurde net zo lang als dat van Ginny, en hoewel ze bijna een black-out kreeg, hield Hermelien vol. Eindelijk, na wat een eeuwigheid leek, begon haar orgasme langzaam te zakken. Haar sappen waren gestopt met spuiten en druppelden langzaam naar buiten in Tonks mond. Hermelien ademde hard, haar blote borsten zwaar omhoog. Tonks haalde aarzelend haar mond van Hermelien’s kutje en stapte achteruit.

Tonks keek toe hoe Hermelien’s erg gezwollen kutje klopte van het afnemende orgasme en ze liet Hermelien langzaam op de grond zakken. Hermelien was eindelijk in staat om te bewegen en zwakjes ging ze rechtop zitten en staarde naar Tonks en toen naar Ginny die naar haar grijnsde. Hermelien kroop naar Ginny toe en sloeg haar armen om haar vriendin heen en ze kusten elkaar. Uiteindelijk braken ze en beide meisjes stonden op, maar ze realiseerden zich hoe gevoelig hun kutjes waren. Beide meisjes probeerden zichzelf aan te raken, maar moesten snel hun hand van hun kutje weghalen. Ze waren veel te gevoelig. Beide meisjes keken naar Tonks die haar badjas weer aan het aantrekken was. Ginny zei als eerste: “Je bent nog niet klaar, hè? Ik bedoel, wil je niet dat we iets terug doen? Je hebt ons net de beste orgasmes ooit gegeven en wij willen hetzelfde voor jou doen. Tonks liep naar Ginny toe en gaf haar een snelle kus op haar lippen en daarna kuste ze Hermelien, “Ik zou dit graag met jullie voortzetten, als jullie dat echt willen.” Beide meisjes knikten ja. Tonks glimlachte, “Dan zou ik zelf ook graag verder gaan, maar ik moet terug naar het ministerie, maar ik kijk uit naar de volgende keer dat we een beetje vrije tijd voor onszelf krijgen.” Tonks kuste beide meisjes weer, zwaaide toen met haar toverstok door de badkamer en al het kutsap verdampte en de geur van seks disintigreerde.

Tonks wenkte met haar toverstok naar beide meisjes en hun kleding verscheen weer op hun lichaam. Toen kraakte ze en was Tonks weg. Wankelend op hun benen slaagden beide meisjes erin naar hun kamer te gaan. Uitgeput zakten ze allebei op een bed in elkaar, elkaar vasthoudend. Beide meisjes kusten elkaar, dolgelukkig om weer bij elkaar te zijn. Ginny glimlachte, “Nu hoef ik me tenminste geen zorgen meer te maken dat ik misselijk word van de stress. Hermelien glimlachte, waarna beide meisjes omarmd met elkaar in slaap vielen.

De komende vijf dagen zouden Ginny en Hermelien elk moment dat ze met elkaar konden alleen zijn om te zoenen en elkaar seksueel te bevredigen. Ze hadden vooral goede seks als ze ’s avonds naar bed gingen. Maar elke ochtend werd Ginny kotsmisselijk wakker en moest ze overgeven in de badkamer. Na de vijfde dag begon Hermelien zich zorgen te maken. Ginny zat op de rand van haar bed met alleen een rode beha en een rood slipje aan, terwijl Hermelien naast haar zat, in een zwarte beha en bijpassende string. “Ik denk niet dat het stress of een virus is Ginny, het slaat gewoon nergens op,” zei Hermelien, haar arm om Ginny’s middel geslagen. “Ik weet niet wat het anders zou kunnen zijn Hermelien, het moet stress zijn. Het begon ongeveer drie dagen nadat ik seks had gehad met Harry en jij stopte met tegen me te praten. In feite had ik die ochtend in de badkamer, voordat jij kwam, overgegeven.” Hermelien hijgde, “Wacht, Ginny heb je een condoom gebruikt toen je seks had met Harry?” Ginny haalde haar schouders op, “Wat is een condoom?” Hermelien keek geschokt, “Heb je Harry echt in je kutje laten klaarkomen?” Ginny grijnsde, “Oh ja, het was een heerlijk gevoel, zijn spul dat diep in me stroomde.” Hermelien’s kaak viel open, “Oh crap Ginny, heb je een zwangerschapsbarrière charm gebruikt?”

Ginny schudde haar hoofd nee. “Oh nee Ginny, ik denk dat je last hebt van ochtendmisselijkheid.” Ginny keek haar stomverbaasd aan. “Ochtendmisselijkheid krijgen vrouwen als ze zwanger worden.” Ginny schudde haar hoofd, “Nee dat kan niet, ik kan niet zwanger zijn. Het was maar één keer.” Hermelien fronste, “Eén keer is genoeg. We moeten het controleren om zeker te zijn.”

Hermelien sprong van het bed en rende naar haar boeken. Ze bladerde door haar boeken en bladerde door de bladzijden. “Ok Ginny sta op.” Ginny stond op en Hermelien kon niet anders dan het sexy lichaam van haar vriendin bewonderen. Hermelien liep naar haar toe en zette de punt van haar toverstok tegen Ginny’s buik. “Ok dit is een amulet dat zal bepalen of je zwanger bent. Als je zwanger bent, zal de punt van de toverstok groen oplichten. Als je niet zwanger bent, zal de punt rood oplichten.” Ginny huiverde, “Oh God Hermelien, hoezeer ik er ook aan dacht om Harry’s kind te krijgen, ik wilde niet dat het zo snel zou gebeuren. Mama vermoordt me als ik het doe.” Ginny sloot haar ogen en zei zachtjes: “Alsjeblieft gloei rood, alsjeblieft gloei rood.” Hermelien sprak de spreuk, “Pregnatio Reveal”.

Beide meisjes keken elkaar in de ogen en keken toen neer op de toverstok. Hun ogen sperden zich wijd open van schrik. De punt van Hermelien’s toverstok gloeide groen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *