Harry Potter en de Orde van seks deel 3

Terwijl de dagen zich voortsleepten op Grimwauld Place begon Harry zich zorgen te maken over zijn terugkeer naar Zweinstein. Het enige waar hij een hekel aan had was het feit dat hij het nog steeds niet kon opbrengen om met Ginny Wemel of Hermelien te praten. Nadat hij hen samen seks had zien hebben en hun prachtige naakte lichamen had gezien, betrapte hij zichzelf er altijd op dat hij bloosde en zich afwendde wanneer één van hen hen benaderde. Harry had zijn beste vriend Ron het amulet laten zien dat George Wemel hem had gegeven. Ron was pragmatisch en had het op zichzelf gebruikt om het te controleren. Ron vond het geweldig, “Waarom heeft hij me verdomme niets over deze amulet verteld, hij is mijn eigen broer.” Harry leunde achterover en glimlachte, “Waarschijnlijk omdat ze dachten dat je het op hen zou proberen te gebruiken als ze je begonnen te pesten.” Ron grijnsde, “Ja waarschijnlijk wel, maar ik weet zeker dat als ze deze amulet zelf hebben gemaakt, ze waarschijnlijk een tegenvloek hebben om het op jou terug te kaatsen. En als ze het niet zelf hebben gemaakt, dan hebben ze er vast naar gekeken of zelf een tegenvloek bedacht. Ik moet toegeven, hoewel het me pijn doet, dat die twee grapjassen best goede grappen kunnen verzinnen.” Ron zag een kever over de vloer scharrelen, “Stel dat het op Kreacher werkte; denk je dat het ook op andere wezens zou kunnen werken?”

Harry leunde voorover en zag de kever, “Waarschijnlijk wel; hoewel dat ding vast niet het plezier ervan voelt zoals wij dat doen.” Harry keek dichter naar de kever toen Ron zijn toverspreuk op de kever richtte. “Uh Ron, wacht, ik denk niet dat je moet…” Het was te laat, Ron sprak de woorden gasm-or-a. Harry en Ron zagen de kever ineenkrimpen, waarna een vreselijke geur de kamer vulde. Hoestend en kokhalzend renden Harry en Ron de kamer uit. Kokhalzend sputterde Ron: “Jeetje, je zou toch denken dat die stinkkever na een orgasme de boel niet zou laten stinken, de ondankbare sukkel.” Lachend terwijl Harry kuchte, “Ik probeerde je te waarschuwen, toen ik beter keek zag ik dat het een stinkkever was. Dat is waarschijnlijk de reden waarom George en Fred je de amulet niet hebben gegeven.” Ron stopte zijn toverstok in zijn zak en gaf Harry een klap op zijn schouder, “Waarschijnlijk is het waar, kom op, laten we een hapje gaan eten (terwijl hij terug naar hun deur keek) trouwens ik denk dat ik die geur eerst wil laten verdwijnen voordat ik daar weer naar binnen ga. Ik moet onthouden hoe een stinkkever eruit ziet. Lachend gingen ze naar beneden.

Ginny en Hermelien zaten in hun kamer aan het einde van de gang toen ze Ron en Harry hoorden lachen. Ginny droeg een t-shirt en een slipje, en Hermelien had alleen een beha en string aan. Hermelien keek naar de deur, “Ik vraag me af wat er zo grappig is, misschien moeten we even kijken.” Hermelien stond op en liep naar de deur, toen ze in haar rug werd geraakt door een kussen. “Hé, waar was dat goed voor?” Ginny giechelde, “Nou voordat je besluit om die deur uit te stappen, kijk even naar wat je aan hebt.” Hermelien wierp een blik op zichzelf en bloosde toen, “Nou ik denk dat dat niet goed zou zijn.” Hermelien richtte haar toverstok op het kussen en zwaaide toen naar Ginny. Het kussen vloog omhoog en zeilde op haar af, maar Ginny dook lachend weg. Hermelien liep naar Ginny’s bed en ging naast haar zitten. Terwijl ze Ginny aankeek grijnsde ze, “Misschien moet je er zo uit gaan lopen, misschien dat Harry je dan opmerkt. Ik zou niet weten waarom niet. In een t-shirt en slipje zie je er zeker sexy en erg lekker uit.” Ginny fronste. “Wat is er?” Ginny keek op, “Is het je de laatste tijd niet opgevallen hoe Harry me met opzet probeert te ontwijken, telkens als ik in zijn buurt kom, draait hij zich de andere kant op en loopt weg. Wat als hij me afstotelijk vindt. Ik bedoel eerlijk, wie wil er met een Wemel, je weet dat we geen gerespecteerde familie zijn.”

Hermelien keek in de ogen van haar vriendin, “Sweety je weet dat dat niet het geval is met Harry, hij houdt van je familie, een belangrijke familie zijn in de Tovenaarswereld betekent niets voor hem. Zijn beste vriend is tenslotte een Wemel. Harry is gewoon een jongen, hij weet niet hoe hij een meisje moet benaderen. Weet je nog hoe lang hij er vorig jaar over deed om zelfs maar een date te vinden voor het bal? Kop op meisje, hij draait wel bij.”

Hermelien nam Ginny’s hand en trok haar van het bed af naar de deur. “Wa…Wat ben je aan het doen Hermelien ik ga zo niet naar buiten.” Hermelien grijnsde en kraakte de deur open. Ze gluurde naar buiten en zag dat beide jongens weg waren. “Kust is veilig,” Hermelien stapte toen de gang op met alleen haar string en beha aan. “Hermelien kom terug naar binnen, wat als ze hier weer naar boven komen.” Hermelien grijnsde, “Ik loop naar het einde van de gang en dan terug, dan wil ik dat jij hetzelfde doet.” Grinnikte keek geschokt, “Wat!!! Nuh huh, echt niet.” Hermelien begon weg te lopen, “Kom op het wordt leuk.” Ginny keek toe hoe haar sexy vriendin verder liep door de gang. Ze wist dat ze Harry wilde, maar ze was ook verliefd aan het worden op Hermelien.

De laatste paar weken met haar waren geweldig geweest omdat ze constant seks met elkaar hadden. Als ze daaraan dacht begon haar kutje te tintelen en voelde ze dat het nat begon te worden. Terwijl ze naar Hermelien’s sekskont keek, verplaatste ze haar naar beneden naar haar kutje en begon erover te wrijven door het vochtige doekje. Ze zag hoe Hermelien aan het eind van de trap naar beneden keek, zich toen omdraaide en terug begon te lopen. Ginny bleef over haar kutje wrijven, drukkend tegen haar clitoris die door het nu doorweekte doekje heen stak. Naarmate Hermelien dichterbij kwam, voelde Ginny hoe haar orgasme zich begon op te bouwen. Toen Hermelien weer bij haar was stopte ze en keek even naar Ginny. “Je vond het leuk om me dat te zien doen hè?” Ginny knikte terwijl ze over zichzelf bleef wrijven. Hermelien grijnsde: “Ik zeg je dat het opwindend is, kijk maar naar mijn slipje. Die is al nat als ik door de hal loop en weer terug.” Ginny keek omlaag naar Hermelien’s met panty’s bedekte kutje en zag een natte plek tegen de stof. Ginny raapte haar moed bij elkaar en besloot het te proberen. Hermelien fluisterde in haar oor: “Blijf jezelf ook masseren.” Ginny stapte uit de deuropening en begon door de gang te lopen, terwijl ze haar hand tegen haar kutje gedrukt hield.

Terwijl Hermelien bleef toekijken hoe Ginny wegliep, grijnsde ze. Ze had Ginny niet verteld dat toen ze aan het einde van de gang was gekomen, ze Harry tegen Ron had horen zeggen dat hij iets uit hun kamer ging halen. Dit was perfect om Ginny en Harry eindelijk samen te krijgen. Hermelien pauzeerde even, wilde ze Ginny echt aan Harry geven? Ze begon zich te realiseren dat ze gevoelens had voor Ginny, dieper dan alleen vriendschap. Maar toen realiseerde ze zich dat Ginny Harry wilde en dat ze niet egoïstisch hoefde te zijn. Ze wachtte tot Ginny halverwege de gang was toen ze haar toverstok op Ginny richtte en fluisterde: “Anty-Pay disapparate.” Ginny liep door de gang en kwam bijna klaar, toen ze de stof van haar slipje voelde verdwijnen en haar vinger in haar hete natte kutje gleed, wat haar over het randje dreef. Ginny slaakte een gilletje toen haar benen op slot gingen en haar lichaam trilde. Haar sappen spoten uit haar kutje en over haar hand, spatten langs haar dijen en op de vloer. Ginny omklemde haar kutje en voelde haar kleverige sappen in haar handpalm stromen: “Ahhhhh, ugggghhhhhh, ohhhhhh cripes, ugggghhhhhh.” Terwijl ze bleef klaarkomen sprong Ginny’s hart in haar keel toen ze voetstappen de trap op hoorde bonzen. Haar hart ging tekeer toen ze naar de dichtstbijzijnde deur strompelde en naar binnen liep.

Oef, wat stonk het hier verschrikkelijk. Ze leunde tegen de muur, haar orgasme nam af en ze ademde opgelucht uit omdat ze net ontsnapt was aan een betrapping. Ze keek om zich heen en merkte dat ze in Harry en Ron’s kamer was. Toen stopte ze toen ze voetstappen hoorde die naar de deur liepen. Ze reikte naar haar toverstok om een slotamulet op de deur te plaatsen toen ze zich herinnerde dat ze nog in haar kamer was. De deur ging open en Ginny legde haar handen over haar kutje toen Harry bevroor in de deuropening en haar met open mond aanstaarde. Ginny bevroor niet wetend wat te doen, toen ze snel zag dat de deur open was, “Jeetje Harry doe de deur dicht.” Harry draaide zich verdwaasd om en deed de deur dicht, toen realiseerde hij zich dat hij nog steeds bij haar in de kamer was. “Het spijt me zo Ginny, het was niet mijn bedoeling om binnen te vallen.” Ginny een beetje overstuur probeerde het cool te spelen, “Kon je niet op zijn minst kloppen, ga weg.” Harry bloosde en reikte naar de deur en stopte toen, “Hé wacht, dit is mijn kamer, wat doe jij hier?” Verdomme ze had gehoopt dat hij te verbijsterd zou zijn geweest om dat te beseffen, “Uh… umm, ik moet in de verkeerde kamer zijn gegaan.” Harry keek naar beneden en bij het zien van haar sexy dijen en haar handen gebogen over haar kutje, voelde hij hoe zijn penis zich begon te verharden. “Waarvoor ben je halfnaakt in mijn kamer?” Ginny bloosde en probeerde snel na te denken, “Wel verdomme Harry, ik probeer al weken je aandacht te krijgen en je wimpelt me af, dus ik dacht dat dit misschien je aandacht zou krijgen.”

Ginny, die steeds dapperder werd, haalde haar handen weg en onthulde haar bijna blote kutlippen. Er was slechts een klein stukje vuurrood haar boven haar spleetje. Harry slikte. Hij had haar al eerder naakt gezien, maar alleen door een magisch poortzicht. Nu stond ze hier halfnaakt voor hem, en ze zag er nog mooier uit dan eerst. “Verdomme Ginny, je bent ongelooflijk sexy.” Ginny bloosde, “Vind je?” Harry knikte, en toen hij over zijn verlegenheid heen was schoof hij naar voren tot hij recht voor haar stond. “Ja dat vind ik, en ik ben zo stom geweest om het niet eerder te beseffen.” Ginny glimlachte en keek in zijn ogen, toen de vreselijke geur haar neus weer binnendrong. “Jeetje wat is die vreselijke stank eigenlijk?” Harry aarzelde en bedacht toen een leugen, hij was niet van plan om haar te vertellen over wat Ron had gedaan met de orgasme charm. “Ron probeerde een Stinkkever te pletten, niet wetende wat het was, en het veroorzaakte deze geur.” Ginny kuchte, “Nou ik heb mijn toverstok in mijn kamer laten liggen, dus (terwijl ze haar armen om Harry’s middel sloeg, gleed ze met haar hand over Harry’s kont, voordat ze zijn toverstok uit zijn achterzak pakte. Ze zwaaide de kamer rond en zei: “Ose-Ray Urify-Pay.” De stank vervaagde en werd vervangen door de geur van rozen.

Ginny legde de toverstok op het bed en keek Harry aan, “Zo, dat is veel beter, vind je ook niet?” Harry knikte met zijn hoofd. Harry keek in Ginny’s sprankelende groene ogen en deed zijn zet. Hij leunde naar voren en plantte zijn lippen op die van Ginny. Deze plotselinge vrijpostigheid van Harry schokte Ginny, waarna ze de kus beantwoordde door haar tong in zijn mond te laten glijden. Hun tongen ontmoetten elkaar terwijl ze elkaar voor het eerst proefden. Harry sloeg zijn armen om Ginny’s middel, voelde haar warme huid en trok haar tegen zich aan, terwijl zijn stijve door zijn broek heen tegen haar buik drukte. Ginny kreunde terwijl ze haar armen achter zijn nek sloeg. Terwijl ze kusten gleed Harry met zijn hand over haar billen en streelde haar wangen. Ginny drukte haar bekken tegen Harry aan en wreef haar drijfnatte kut tegen zijn dij. Uiteindelijk verbraken ze hun kus terwijl ze in elkaars ogen keken. “Daar heb ik lang op gewacht Harry.” Harry glimlachte, waarna hij zijn hand weer over haar huid liet glijden en ze onder haar shirt schoof om het op te tillen. Ginny hief haar armen omhoog toen Harry het shirt van haar lichaam gleed. Hij gooide het op de grond en keek toen op haar neer. Haar parmantige b-cup tieten waren zo glad en mooi, haar kleine roze tepels staken naar hem omhoog. Hij ging met zijn hand naar beneden en raakte ze aan. Ginny sloot haar ogen, “MMMMM.” Harry verkende de zachtheid van haar borsten terwijl hij zijn handen er langzaam omheen bewoog.

Toen kneep hij heel lichtjes in haar tepels. Ginny slaakte een klein gilletje. Harry liet zijn gezicht naar Ginny zakken en begon haar nek te kussen terwijl hij zijn handen langs haar zij en buik bewoog. Hij kuste rond haar oren en gleed er met zijn tong in, ging toen met zijn tong langs haar nek en begon rond de zachtheid van haar borsten te likken. “OOhhhhh God dat voelt zo goed Harry.” Harry liet zijn hand zakken en legde ze op haar billen terwijl hij een tepel in zijn mond nam en erop zoog. Terwijl hij haar kontje kneedde en op de ene tepel zoog en daarna op de andere, liet Ginny haar handen naar zijn broek zakken en klungelde met de rits om zijn gulp open te maken en haar hand naar binnen te steken. Ze voelde de stof van zijn ondergoed en trok de zoom naar beneden waardoor zijn lul vrijkwam. Zijn lul plofte uit zijn broek.

Ginny sloeg haar hand om zijn pik en bewoog haar hand langzaam over de lengte totdat haar hand bij de eikel van zijn penis kwam. Ze schatte hem op minstens 17 centimeter lang en erg dik. Verdorie, als hij op zijn 15e al zo groot was, dan dacht ze dat hij nog groter zou worden naarmate zijn lichaam bleef groeien. Ze raakte met haar vinger het topje aan en voelde iets kleverigs uit het topje komen. Ze keek naar beneden en zag een beetje witte smurrie uit het kleine gaatje van zijn penis sijpelen. Ze keek weer omhoog naar Harry met een verbaasde blik, “Je bent toch niet al klaargekomen?”

Harry haalde zijn mond van haar tepel, “Nee liefje, dat is voorvocht, dat komt eruit als een jongen extreem geil is, zoals ik nu ben.” Ginny bloosde, “Maak ik je echt geil?” Harry grijnsde, “Heel erg zelfs. Ik ben zo stom geweest.” Ginny glimlachte en liet zich toen langzaam op haar knieën zakken tot Harry’s Penis recht voor haar gezicht stond. Ze bewoog haar hand terug naar de basis van zijn schacht en toen zachtjes knijpend bewoog ze haar hand weer naar voren en keek toe hoe er nog een beetje meer voorvocht uit zijn penis sijpelde. Ze kon niet geloven dat dit echt gebeurde. Ze leunde voorover en stak haar tong uit, plaatste die tegen het topje van zijn penis en proefde voor het eerst zijn sperma. Toen haar tong hem daar raakte, ging er een siddering door Harry’s lichaam. “Hij keek omlaag naar haar gezicht en toen hun ogen zich met elkaar verbonden knikte hij met zijn hoofd. Ginny greep het moment en opende haar mond en gleed Harry’s lul in haar mond. Ze nam hem helemaal mee naar haar keel tot hij haar deed kokhalzen. Ze trok hem terug en schoof hem weer naar binnen. Ze proefde zijn sperma in haar mond en ook al had het een licht zoute smaak, ze vond het heerlijk. Ze begon haar mond sneller over Harry’s lul te bewegen. “OOOHhhhhhhhhh fuck Ginny dat voelt geweldig.” Ginny was blij om te horen dat Harry het heerlijk vond. Ze wilde hem plezieren.

Terwijl ze aan zijn lul bleef zuigen, haalde Harry zijn handen door haar haar. Ginny maakte slurpende geluidjes met haar mond. Harry trilde weer terwijl hij zichzelf voelde opbouwen. “MMMMM, yesss baby zuig me, HHhmmmm voelt zo goed.” Hij liet haar nog even doorzuigen, tot hij het gevoel had dat hij op ontploffen stond. Hij begon zijn penis uit haar mond terug te trekken, maar Ginny probeerde hem harder in haar mond te trekken. “Oh cripes Ginny, ik fixeer om klaar te komen, ik wil nog niet.” Met tegenzin trok Ginny haar mond terug van Harry’s penis. Toen haar mond hem verliet zoog ze nog een laatste keer. Het gooide Harry bijna over de rand, “UGGhhhhh cripes.” Harry greep de eikel van zijn penis en kneep erin, en hield hem daar, tot hij voelde dat zijn orgasme afnam. Eindelijk ontspande Harry zich, “Wow, door jou verloor ik het bijna, maar ik wil eerst iets doen.”

Harry legde zijn armen onder Ginny’s armen en tilde haar voorzichtig op. Ginny ging met haar gezicht naar hem toe staan, waarna Harry haar heel langzaam naar achteren duwde tot de achterkant van haar benen zijn bed raakten. Heel zachtjes drukte hij zijn hand tegen haar borst waardoor ze op de rand van het bed ging zitten. Ginny keek naar hem op. Harry stapte toen naar voren en kuste haar op de lippen. Ginny gaf de kus terug. Toen begon Harry weer langzaam in haar nek te zoenen.

Hij kuste en likte elke tiet en zorgde ervoor dat elke tepel een goede zuigbeurt kreeg voordat hij verder naar beneden ging. Hij kuste haar gladde buik, plantte een kus op haar navel en liet zijn tong erin glijden. Ginny slaakte een gilletje. Heel zachtjes spreidde Harry haar benen tot haar rode kutlippen naar hem gluurden. Hij zag dat het extreem nat was. Harry begon toen kusjes op Ginny’s dijen te planten tot hij bij haar kutje kwam. Hij keek er even naar en nam de aangename geur ervan in zich op. Toen blies hij lucht over haar clitoris waardoor ze trilde. Toen kuste hij rond haar lippen, kuste langs haar andere dij en dan weer omhoog. Harry stopte weer bij haar kutje. Hij bewoog zich naar voren tot zijn neus de huid net boven haar spleetje raakte. Harry gleed toen met zijn tong en likte Ginny’s schaamlippen, terwijl hij haar zoete sappen proefde die uit haar kut stroomden. Ginny leunde achterover, “MMMMM yessss Harry, ik hou van het gevoel van je tong op me.” Harry glimlachte en gleed toen met zijn tong in haar hete natte gaatje. Ginny schreeuwde het uit van het intense genot. Harry bewoog zijn handen rond haar kont en kneep erin terwijl hij op haar kut zoog.

Ginny was de hemel wat haar betrof. Een lichte beweging bij de deur deed haar snel een blik werpen, bang dat ze betrapt waren. Ze glimlachte toen ze Hermelien door de deuropening zag gluren. Hermelien glimlachte terug en keek naar het tafereel. Ginny merkte dat Hermelien nu volledig gekleed was. Maar ze kon zich niet druk maken over details, want Harry bleef de binnenkant van haar kutje likken, waardoor haar orgasme dichtbij kwam. Ze sloot haar ogen toen Harry een vinger in haar kutje liet glijden. “OOOOHHHhh Cripes Harry, UGGGhhhh, yessssss.” Harry bewoog zijn vinger snel in haar kutje terwijl hij haar clitje likte, waarna hij hem tussen zijn lippen nam en erop zoog. Ginny beet op haar lip om het niet uit te schreeuwen. “MMMMMM, UGGGhhhhh, verdomme Harry OOOHHHHHH.” Ginny’s lichaam begon hevig te trillen terwijl haar heupen zich tegen Harry’s gezicht aandrukten. Ze begon haar heupen tegen hem op te duwen en dwong druk af tegen haar clitoris. “UUGGGGHHH Oh Harry, Harry, UGGGGHHHH, oh mijn lieve Harry, UGGGHHHHH, ik…ik ben…. I’mm cummmmminnngg, AAAAHHHHHHHH.” Ginny klemde haar benen om Harry’s hoofd en verstikte hem bijna, maar hij bleef op haar kut zuigen terwijl haar sappen in zijn mond spoten. Hij probeerde haar zoete nectar door te slikken maar er spoot teveel uit tegen zijn gezicht. Hermelien greep haar rechtertiet en kneep erin terwijl haar orgasme uit haar lichaam bleef komen.

Ginny hoorde een kleine kreun en opende snel haar ogen om te zien dat Hermelien haar hand in haar spijkerbroek had en haar kutje aan het vingeren was, met een blik van genot op haar gezicht terwijl ze klaarkwam met Ginny. Ginny glimlachte en sloot haar weer terwijl haar orgasme haar lichaam weer op zijn grondvesten deed schudden. Eindelijk begon haar orgasme te zakken en liet ze haar greep op Harry’s hoofd los.

Harry nam een teug lucht terwijl hij worstelde om weer zuurstof in zijn longen te krijgen. Ginny die zijn rode kleur zag, reikte naar beneden en nam zijn hoofd in haar handen, “OOhhh Harry het spijt me zo, het was niet mijn bedoeling om je te laten stikken.” Harry hijgde uit, “Het…Het is….Ok…Dat…Dat was sexy…sexy als de hel.” Ginny glimlachte en trok zijn gezicht naar het hare. Ze kuste hem en proefde haar sappen uit zijn mond. Toen ze de kus verbraken keken ze in elkaars ogen. Harry stond op en Ginny reikte naar hem toe en knoopte zijn broek los zodat die op de grond viel. Ginny greep toen de zoom van zijn ondergoed en trok het naar beneden. Harry schopte ze opzij. Ginny schoof verder op het bed en ging toen op haar rug liggen. Harry kroop bovenop haar. Ginny spreidde haar benen en liet Harry ertussen glijden. Harry liet zich zachtjes bovenop haar zakken, zonder haar te willen pletten. Het topje van zijn penis rustte tegen haar buik. Harry grijnsde naar Ginny en kuste haar toen. Ginny sloeg haar armen om zijn nek terwijl ze de kus beantwoordde. Toen ze in zijn ogen keek fluisterde ze: “Wees voorzichtig Harry. Harry glimlachte terwijl hij langzaam haar buik begon te beffen. Toen liet hij zich naar achteren zakken tot zijn eikel de opening van haar kut raakte.

De warmte van haar kut omhulde Harry’s lul toen hij langzaam in haar natte gat kroop. Verdomme, wat was ze strak. Hij was dankbaar dat ze extreem nat was, anders had hij problemen gehad. Hij duwde langzaam naar binnen en trok zich dan terug tot alleen het topje nog binnen was. Hij gleed er weer in, verder dit keer, en trok zich toen langzaam terug. Harry duwde weer tot 5 centimeter in Ginny, toen kwam hij klaar tegen haar maagdenvlies. Ginny kneep haar ogen dicht van de druk en beet op haar onderlip. Harry stootte zachtjes naar voren, maar nog steeds kon hij niet binnendringen. Hij leunde met zijn hoofd naast haar en fluisterde: “Ik zal harder moeten duwen om door te breken, maar ik zal iets doen om je gedachten van de pijn af te halen.” Ginny knikte: “Doe wat je moet doen.” Harry likte haar oor en nam haar lel tussen zijn tanden terwijl hij hard tegen haar kutje duwde. Ginny beet hard op haar lip en trok er bloed aan toen Harry door haar maagdenvlies brak. Ginny hijgde maar schreeuwde niet. Toen Harry door haar maagdenvlies heen was, stopte hij terwijl hij zijn lul nog in haar kut hield, “Gaat het, wil je dat ik stop?” Ginny schudde haar hoofd, de tranen stroomden uit haar ogen. Harry hield nog even stil om Ginny te laten wennen aan de druk en trok zich toen langzaam weer terug. Heel zachtjes gleed hij weer naar binnen en bracht zijn stijve in haar.

Ginny hield zich stevig vast aan Harry’s schouders en graafde haar nagels in zijn huid. Harry bleef zachtjes in en uit haar kut glijden tot hij zijn hele lul in haar kut had. Ze was erg strak, haar kutspieren klemden zich stevig om zijn lul, hij dacht niet dat het lang zou duren voor hij zou klaarkomen.

Harry hield stil tot Ginny’s greep op hem ontspande. Ginny’s pijn verdween terwijl het genot van zijn klaarkomen het overnam. Ze was blij dat hij in haar oor had geknepen. Het had iets van de pijn weggenomen toen hij haar maagdenvlies brak. Haar maagdelijkheid was nu weg, gegeven aan de enige man die ze wilde hebben. Harry voelde dat het ergste voorbij was en begon langzaam zijn lul in en uit haar te pompen. Ginny tilde haar heupen op om Harry te helpen. Omdat zijn penis zo dik was, bracht hij haar heel dicht bij een nieuw orgasme. “Neuk me Harry, ik ben van jou.” Harry begon sneller in haar te duwen terwijl Ginny kreunde: “OOOHHHH God Harry Yeesssss, Uggghhh, MMMMMM.” Harry gromde en het zweet stroomde van zijn voorhoofd, “Ik ben er bijna, ik…ik hou het niet veel langer.” Ginny greep zijn dijen en trok hem in haar, “UGGHhhhh, AAAhhhh, ik benmm cummming Harry, cumming, AAAHHHHHHH!!!” Haar benen sloten zich om Harry’s kont toen haar orgasme explodeerde. Haar sappen gutsten eruit, spatten rond Harry’s ballen en dijen, en stroomden langs Ginny’s dij, zodat de lakens onder haar kont nat werden.

Harry kon niet meer. “Cripes ik kom, UGGGhhhhh!!!” Harry schoof nog een laatste keer hard in Ginny toen zijn sperma uit zijn penis spoot in Ginny’s kut. Ginny schoof met haar heupen tegen Harry aan terwijl haar orgasme haar lichaam overspoelde, ze voelde hoe zijn warme sperma haar van binnen vulde. Ginny hield zich stevig vast aan Harry toen de sterke spasmen van haar orgasme begonnen af te nemen. Harry stootte nog een laatste keer in haar kutje en perste het laatste van zijn sperma eruit en in haar. Toen zijn orgasme voorbij was, zakte hij in elkaar en kuste haar nek en lippen. Ginny hield zich vast terwijl haar kutje licht krampachtig Harry’s penis uit melkte. Hij voelde zo goed in haar. Toen Harry weer op krachten kwam, richtte hij zich op en keek in Ginny’s ogen: “Ik hou van je Ginny.” Tranen vulden Ginny’s ogen terwijl ze hem dicht tegen zich aan drukte, “Ik hou ook van jou.”

Ze werden onderbroken toen ze Ron van beneden hoorden roepen: “Verdorie Harry wat duurt het lang voor je iets vindt. Moet ik naar boven komen om je te helpen?” Harry sprong snel van de trap af en schreeuwde terug, “Nee…Nee…Ik heb het gevonden. Ik kom zo naar beneden.” Kijkend naar Ginny glimlachte hij, “Over timing gesproken, ik zou pissig zijn geweest als hij ons onderbrak voordat we iets konden doen.” Ginny glimlachte, “Daar is hij goed in.” Harry trok snel zijn broek uit zonder zich te bekommeren om zijn ondergoed, toen hij Ginny snel kuste zei hij, “Ik ga naar beneden om Ron daar te houden dan kun je terug naar je kamer rennen en je aankleden. Ik zie je later.” Ginny glimlachte toen Harry naar de deur liep. Toen pakte ze zijn toverstok die ze op het bed had gelegd. Ze liep naar de deur en zag Harry naar de trap lopen. Rustig fluisterde ze: “Ik hou zoveel van je Harry, maar ik ben ook verliefd op Hermelien. Het doet me pijn om dit te doen, maar tot ik weer op het rechte pad ben…” Ze richtte haar toverstok op Harry en fluisterde toen: “Emory-May Ginny, Harry rase-ee-ay.” Harry stopte aan de rand van de trede en schudde zijn hoofd. Toen liep hij verder de trap op. Hij wist niet meer wat er net in zijn kamer was gebeurd.

Ginny liep terug naar Harry’s bed en richtte haar toverstok op de doorweekte lakens. “Eet-Shay ean-clay.” De nattigheid verdween. Ginny pakte haar shirt van de vloer en zwaaide toen met Harry’s toverstok door de kamer en zei: “Ench-stay turn-re-ay.” De rozengeur verdween en de gootsteenkevergeur kwam terug. Ginny begon te huilen, gooide toen snel Harry’s toverstok op zijn bed en rende zijn kamer uit en naakt door de gang tot ze door haar slaapkamerdeur barstte: “Hermelien, het spijt me zo…” Ginny pauzeerde en keek om zich heen. Hermelien was er niet. Ginny gooide haar shirt op de grond en sprong huilend onder de dekens in bed tot ze in slaap viel. In het toilet aan het einde van de gang zat Hermelien op de grond met haar rug tegen de deur, haar knieën opgetrokken en haar hoofd tussen haar hand rustend op haar knieën haar ogen uit te huilen. Harry kwam terug in zijn kamer met Ron, “Ik zweer dat ik me niets meer herinner, ik kwam binnen om je chocoladekikker te zoeken, en het volgende dat ik me herinner is dat ik bovenaan de trap naar beneden liep. Ik moet een black out hebben gehad. Waarschijnlijk door toedoen van Voldemort. En Blimey daar ligt je toverstok op mijn bed, en mijn ondergoed op de vloer. Ik zou zweren dat ik ze aan had.” Ron lachte, “Verdorie Harry je was waarschijnlijk hierboven die orgasme charme op jezelf aan het gebruiken, en deze stank heeft je het doen vergeten. Kom op, ik heb honger.” Harry en Ron liepen naar buiten en gingen terug naar beneden, niet wetend dat een van hun vriendinnen aan het huilen was.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *