Harry Potter en de Orde van seks deel 2

Harry Potter sjokte na het diner terug naar boven. Hij vond het moeilijk om zich te concentreren op het eten terwijl Hermelien en Ginny aan dezelfde tafel zaten na wat hij eerder had gezien tussen de twee meisjes. Dat en het feit dat telkens als hij zich beide meisjes naakt begon voor te stellen, hij een razende stijve kreeg die hem pijn deed. Ron, zijn tweelingbroers Fred en George waren teruggekeerd van het Burrow nadat ze ervoor hadden gezorgd dat de kabouters niet de tuin van mevrouw Wemel overhoop haalden. Ze had zo’n ophef gemaakt over de uit de hand gelopen kabouters dat de drie broers Weasly hadden besloten om snel naar huis te gaan zodat hun moeder zou stoppen met dat ophef maken. Harry had mee gewild maar mevrouw Wemel en Harry’s Peetvader, Sirius Zwarts, hadden hun poot stijf gehouden. Eigenlijk zou Sirius Black eerst met Harry en de Weasly’s meegaan maar toen iedereen ophef maakte over het feit dat Sirius weggaan terwijl hij nog gewild was niet aan te raden was begon Sirius te kniezen en zei dat als hij er niet kon zijn om Harry veilig te houden, dat Harry dan ook niet moest gaan want het was net zo gevaarlijk voor hem, met Lord Voldemort die hem wilde doden. Dus Harry was achtergebleven en had zich een tijdje verveeld, tot hij besloot de meisjes een bezoekje te brengen, wat uitdraaide op het bespioneren van hun kleine activiteit.

Ron was met Harry aan het wandelen en had het erover dat de kabouters de tuin van zijn moeder begonnen te overwoekeren omdat ze dachten dat die verlaten was. “Jeetje Harry, luister je wel naar wat ik heb gezegd,” begon Ron, “Ik bedoel, je bent het hele diner al behoorlijk en eerlijk gezegd zie je er ziek uit. Is alles in orde?” “Umm, ohh ja, sorry Ron, je hebt gelijk, ik voel me helemaal niet goed,” loog Harry. “Wil je dat mijn moeder kijkt of ze iets voor je kan klaarmaken?” “Oh nee…nee ik red me wel,” zei Harry. Hij wilde niet dat mevrouw Wemel zich met hem bemoeide en dacht dat hij ziek werd. “Wil je meekomen naar Fred en George’s kamer voor een spelletje?” vroeg Ron. “Umm nee dat hoeft niet, ik denk dat ik maar naar bed ga, maar ga jij maar.” Ron keek naar zijn vriend en glimlachte toen en klopte Harry hard op de schouder, “Ja het komt wel goed maat, een goede nachtrust en over een paar dagen zijn we weer terug op Zweinstein.”

Harry glimlachte en ging toen zijn kamer in terwijl Ron naar de derde verdieping ging naar zijn broers kamer. Harry zat op de rand van zijn bed terwijl Ginny’s naakte tieten en blote kutje met dat kleine beetje vuurrode perzikpluis en Hermelien’s naakte kont door zijn gedachten flitsten. Verdomme zijn pik werd weer hard. Harry keek naar de deur en haalde toen snel zijn toverstok tevoorschijn en richtte die op de deur en met de spreuk die hij Hermelien eerder had zien gebruiken zei hij: “Oorday ocklay.”

Het slot van de deur klikte, goed dat hij zich moest verlossen van de druk die zich in zijn ballen opbouwde. Hij ritste zijn broek open, trok zijn pik uit zijn onderbroek en begon hem te strelen. Hij stelde zich steeds voor hoe Hermelien aan Ginny’s tepel zou zuigen en daarna haar kutje zou likken terwijl Hermelien met haar blote kont tegenover hem stond. Zijn gedachten bleven details uitwissen totdat hij een idee kreeg. Hij pakte zijn toverstok en richtte die op de lucht voor hem en zei: “Emory-may eplay-ray irlsgay”, terwijl hij zijn toverstok weer naar zijn hoofd en toen naar de lucht voor hem schoot terwijl hij dacht aan het tafereel waar hij eerder getuige van was geweest. Er verscheen een vierkant scherm voor hem waarop de scène te zien was en Hermelien die naakt op het bed zat, terwijl ze aan Ginny’s blote borst zoog en wreef. Het scherm was een beetje klein dus zei hij: “Ingorgio” Het scherm werd groter tot ongeveer 29 inch. Het scherm produceerde ook geluid van Ginny’s gekreun en Hermelien’s gezuig. Harry richtte zijn toverstok en draaide langzaam naar links waardoor het geluid magisch zachter werd zodat alleen hij het kon horen. Nu hij het tafereel voor zich had begon hij zijn pik sneller te strelen terwijl hij toekeek hoe Hermelien begon te likken aan Ginny’s kutje. “Ohh ja Hermelien, zuig haar kutje, lik het goed,” fluisterde Harry. “Oh God ja laat haar klaarkomen,” zei hij terwijl hij zag hoe Ginny’s lichaam begon te trillen.

“OH yess ik ga met je klaarkomen Ginny, Ohh yeessss.” Harry voelde dat zijn orgasme op het punt stond uit te barsten toen hij plots zijn deur hoorde klikken en opengaan. Harry was zo verbijsterd door deze indringer dat hij er niet eens aan dacht om het scherm uit te zetten of zijn pik weg te stoppen toen Kreacher de huis-elf binnen kwam lopen.

“Ik vraag me af wat iedereen aan het doen is, ik wel, waarschijnlijk proberen om meer van mijn meesteressen spullen kwijt te raken terwijl Kreacher niet in de buurt is,” mompelde Kreacher in zichzelf. “De deuren op slot doen om Kreacher buiten te houden zodat ze Kreacher en zijn arme meesteres onheil kunnen aanrichten. Ze weten niet dat Kreacher de deur in zijn eigen huis kan openen, of wel?” mompelde Kreacher tegen zichzelf en liep naar binnen om vervolgens het scherm te bekijken voordat hij de meisjes liet zien. De scène was teruggegaan naar Hermelien die op het bed zat te zuigen aan Ginny’s tieten terwijl het Harry’s herinnering zou blijven afspelen tot hij het uitzette. “Wat is dit vraagt Kreacher zich af, het kleine smerige modderbloed meisje en het bloedverrader meisje hebben seks.” Toen zag Kreacher Harry naar hem staren met zijn pik nog in zijn hand. “Ahh de beroemde jongen, Harry Potter die Hij-die-niet-genoemd-mag-worden heeft-overwonnen is zich aan het aftrekken op de naakte meisjes.”

Eindelijk kwam Harry uit zijn roes en kwaad geworden schreeuwde hij: “Maak dat je wegkomt Kreacher, klop je niet voor je binnenkomt?” Kreacher staarde Harry aan en mompelde toen, “Kreacher hoeft niet gevraagd te worden een kamer binnen te gaan tenzij zijn bloedverrader meester, de zoon van Kreachers meesteres hem beveelt er niet binnen te gaan.” Harry werd nog bozer en zei: “Ja, Sirius heeft ook bevolen de anderen hier te gehoorzamen en ik beveel mijn kamer te verlaten.” Kreacher deinsde achteruit, “Zoals de jonge meester wenst, zal Kreacher zichzelf buiten zetten terwijl de jonge meester zijn meesteressen huis bevuilt.” Nog steeds in zichzelf mompelend verliet Kreacher de kamer. Harry pakte zijn toverstok en richtte die op de deur en zei: “Oorday utshay ocklay.” De deur van zijn slaapkamer zwaaide dicht en sloot zichzelf opnieuw. Toen richtte hij zijn toverstok op het scherm en zei: “Offay.” Het scherm werd zwart en verdween. Hij realiseerde zich dat hij zijn pik nog steeds in zijn hand had en begon hem snel te strelen terwijl hij Hermelien en Ginny visualiseerde, maar net toen hij op het punt stond klaar te komen, “CRACK”, sprong hij op bij het geluid. “Harry ik…Oh slechte timing zie ik.” George stond op Ron’s bed en grijnsde naar Harry. “Verdorie George, eerst Kreacher nu jij, klopt er tegenwoordig dan niemand meer,” schreeuwde Harry terwijl hij verwoed zijn pik terug in zijn broek stopte.

“Sorry Harry, ik wilde net wat zoete broodjes van mam gaan halen, en Ron zei dat je je niet lekker voelde, dus ik dacht ik kom even langs om te kijken of je iets uit de keuken wilde, maar omdat je het druk hebt, laat ik je maar even.” “Nee ik ben klaar, het moment is toch al verpest voor me, waarom grijns je zo naar me?”

George sprong eraf en ging zitten. “Ik heb een amulet dat je misschien wel leuk vindt, het helpt een hoop. Ik denk dat je nu volwassen wordt, wat privacy nodig hebt maar niet kunt krijgen dus ik zal het met je delen.” Harry staarde George aan, “Welk amulet bedoel je?” George grijnsde, wel zie je, als je in een huis woont met drie broers, een zus en een moeder zoals de mijne merk je dat je geen privacy hebt zoals je wilt om te doen wat nodig is dus moet je het op een of andere manier goedmaken. Dus Fred en ik hebben deze charme geleerd. Nu krijg je niet het plezier van het aftrekken, maar het plezier is echt, hier laat ik het je zien.” Daarmee haalde George zijn toverstok tevoorschijn, richtte die op Harry en zei: “Gasm-or-ay.” Plotseling veerde Harry pik weer hard op, en toen sloeg het orgasme toe. Harry greep naar zijn hurken toen zijn pik begon te pulseren en de sperma in zijn broek begon uit te barsten. “Uhhhggg Ohhh verdomme, Ohhhh,” gromde Harry. Toen ging het net zo snel weg als zijn orgasme gekomen was. Harry keek naar zijn broek en zag een grote natte plek waar de kop van zijn pik zat, en toen voelde hij de plakkerigheid van zijn broek en realiseerde hij zich dat zijn sperma door zijn broek heen was gedrongen.

Maar toen zei George, “essmay eanclay.” De natte plek verdween en de plakkerigheid verliet Harry’s handen. “Wat was dat in godsnaam?” zei Harry gebiologeerd. “Dat mijn vriend was de orgasme charme. Onmiddellijk en puur orgasme voor degenen die geen tijd hebben om zich af te trekken. Bovendien kun je het op iemand anders gebruiken, zoals een vijand of een heel heet en sexy meisje van je verlangen. Ze zullen niet weten wat hen overkomt.” George stond op, “Het enige wat je moet doen is je toverstok op jezelf of iemand anders richten en dan de spreuk gasm-or-ay uitspreken. Degene op wie je toverstok is gericht wordt direct opgewonden en het orgasme raakt hen. Als je wilt dat het een gewoon orgasme is, haal je gewoon je toverstok weg en dan is het orgasme normaal en gaat het vanzelf weer over. Maar als je wilt dat het krachtiger is en lang aanhoudt, houd je je toverstokje op de persoon gericht en het orgasme stopt alleen als je je toverstokje weghaalt of als iets de zichtlijn van het toverstokje blokkeert. Nu je deze geweldige kennis hebt, denk ik dat ik wat zoete broodjes ga halen.” En weg was George. Wauw een orgasme bezwering dacht Harry, het was vast echt, het was hem overkomen. Plots hoorde hij een verstoring in de gang. CRACK. “Aha, betrapt dat je rondsloop jij klein ongedierte, pak aan,” hoorde Harry George zeggen. “Ahhhhh uggghhhhh, oohhhhh.”

Dat was Kreachers stem. Harry haastte zich naar de deur, richtte zijn toverstok erop en zei: “unay ocklay.” De deur ging open en Harry keek naar buiten. In de gang stond George met zijn toverstok op Kreacher gericht, die grommend zijn kruis vastpakte. Harry zag de onmiskenbare natte plek op Kreachers lendendoek en iets wits uit het beengat sijpelen. Ugghh, Kreacher was aan het klaarkomen. Konden huiselven klaarkomen, blijkbaar wel want het gebeurde. Kreacher probeerde weg te strompelen terwijl George zijn toverstok op hem gericht hield. Kreacher mompelde door middel van knorren, “UUUgghhh, smerige bloedverrader snotaap, OOhhh, waardoor Kreacher zichzelf bevuild, Uggghhhhh, arme arme Kreacher, Ugghhhh.” Kreacher bleef mompelen en grommen tot hij een hoek omging en zo het zicht op George’ toverstok brak. George keek Harry grijnzend aan, “zie je wel, zoals ik al zei, ook goed voor je vijand. Ik betrapte hem terwijl hij voor je deur stond te luisteren. Welterusten.” KRAK. George verdween. Harry kon niet anders dan grijnzen toen hij terug zijn kamer in ging. De lol die hij zou kunnen hebben met deze amulet. Hij ging in bed liggen en viel in slaap.

ONDERTUSSEN TERUG IN DE KAMER VAN GINNY EN HERMELIEN: Beide meisjes waren weer helemaal naakt en zoenden elkaar. Hermelien verbrak de kus: “Oh mijn Ginny, je zoent zo lekker.” Hermelien begon over haar eigen tieten te wrijven. Ze waren B-cup, net iets groter dan die van Ginny. Haar tepels en aureolen waren echter niet zo groot als die van Ginny, maar ze waren net zo gevoelig. Ginny wreef over haar eigen tepels terwijl ze naar Hermelien keek. “Hermelien je hebt me eerder genot gegeven nu wil ik hetzelfde met jou doen.” Hermelien glimlachte, “MMMM nou ik ben helemaal van jou Ginny.” Ginny grijnsde en leunde naar voren en begon Hermelien te zoenen. Ginny bewoog toen haar handen en begon over Hermelien’s beide tieten te wrijven terwijl ze haar tepels likte. “MMMMMM” kreunde Hermelien. Ginny begon toen in Hermelien’s nek te zoenen en verder naar beneden tot haar mond vlak boven Hermelien’s linker tepel was. Ginny likte toen haar tepel en nam hem in haar mond terwijl ze op Hermelien tiet begon te zuigen zoals Hermelien eerder bij haar had gedaan. Hermelien kreunde toen Ginny’s linkerhand omhoog reikte en aan haar rechtertepel kneep en erover begon te wrijven. Hermelien ging op haar rug liggen terwijl Ginny bovenop haar ging liggen en bleef zuigen op de ene tiet en daarna op de andere. Na een paar tellen begon Ginny met haar tong langs Hermelien’s huid te strijken terwijl ze Hermelien’s buik begon te kussen.

Ginny stak haar tong in Hermelien’s navel waardoor ze een gilletje slaakte. Terwijl Ginny Hermelien’s buik bleef kussen en likken, bewoog ze haar hand naar beneden en tussen Hermelien’s dijen en scheidde ze. Ze begon over Hermelien’s dijen te wrijven en kwam steeds dichter bij haar spleetje tot haar hand er vlak boven was. Ginny kon de hitte voelen die uit Hermelien’s kutje kwam. Ze ging met haar vinger langs Hermelien’s schaamlipjes waardoor Hermelien kreunend haar heupen optilde. Ginny gleed toen met haar vinger tussen haar plooien en voelde hoe Hermelien’s nattigheid haar vinger doordrenkte. Hermelien bleef kreunen terwijl ze met haar eigen tieten speelde. “Ohhh damn Ginny je bent zo’n plaaggeest mmmmm.” Ginny glimlachte terwijl ze Hermelien’s buik bleef kussen, waarbij ze ervoor zorgde dat ze aan de binnenkant van Hermelien’s navel likte omdat dit meer opwinding bij Hermelien leek op te wekken. Ginny schoof toen haar vinger in Hermelien en begon haar vinger in en uit te steken. Hermelien was zo nat, dat haar vinger klotsende geluiden maakte. Hermelien begon met haar heupen mee te bewegen met Ginny’s vingerneuken, toen Ginny haar duim tegen Hermelien’s clit plaatste. “AAAhhhh oh yessss Ginny zo ohhh God yess,” piepte Hermelien. Ginny glimlachte blij dat ze haar vriendin een plezier deed. Hermelien begon met haar heupen tegen het bed te bokken, terwijl haar kreunen en gillen luider werden. “Ohhhh yesss Ginny oh God, neuk me, UGGhhh ohhhh yesss, ik ga klaarkomennn.”

Ginny haalde snel haar vinger uit Hermelien’s kutje en ging naar beneden en plaatste haar gezicht recht boven Hermelien’s kutlipjes. Het was zo nat. Een plas van Hermelien’s sappen vormde zich op het beddengoed onder Hermelien’s kont. De zoete bedwelmende geur van Hermelien’s geslacht dreef omhoog naar Ginny’s neus en deed haar hoofd zwellen. Ze stak haar neus uit en begon rond Hermelien’s schaamlippen te likken en proefde haar zoete vocht. Ginny’s tong stuurde een schok door Hermelien waardoor ze een luide gil slaakte en haar kontje optilde om haar kutje in Ginny’s gezicht te duwen. Ginny gleed met haar tong in Hermelien’s hete natte spleetje en begon Hermelien te tongzuigen. Hermelien hijgde naar adem en bleef haar kutje tegen Ginny’s gezicht duwen terwijl Ginny aan haar clitoris begon te zuigen. Ginny schoof toen haar middelvinger in Hermelien’s kutje en begon Hermelien te vingeren terwijl ze aan haar clitje zoog. Dit was teveel voor Hermelien die het niet meer aankon. Hermelien schreeuwde het uit, “AAAHHHhh shittt ik ga komen, UGGGhhhhhh, OHHHHH yesssssss.”

Hermelien’s orgasme raasde door haar lichaam terwijl het door haar lichaam stroomde. Een kleine hoeveelheid van Hermelien’s nectar spoot in Ginny’s mond. Ze gutste net als Ginny, maar ze was drijfnat en Ginny likte alle sappen van Hermelien op die uit haar lichaam stroomden. Ginny bleef aan Hermelien’s clit zuigen terwijl ze haar vingerde terwijl Hermelien op het bed kronkelde. Toen Hermelien eindelijk niet meer kon, trok ze zich onder Ginny vandaan, hijgend en happend naar adem terwijl haar hoofd kolkte van extase. Ze trok Ginny naast zich en begon Ginny hartstochtelijk op de lippen te zoenen, haar eigen sappen proevend van Ginny’s lippen. Ze bleven elkaars naakte lichamen kussen en wrijven totdat ze in hetzelfde bed in slaap vielen en elkaar stevig vasthielden. Het laatste wat Ginny zich herinnerde voordat ze in slaap viel met haar beste vriendin was dat ze blij was dat ze een geluidsisolerend bedeltje had toegevoegd aan Hermelien’s vergrendelingsbedeltje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *