Gay of niet, het maakt me niet uit

Toen ik jonger was, voelde ik me nooit echt aangetrokken tot jongens. Ik denk dat ik dat nog steeds niet ben, in zekere zin.
Ik had een vriend, nou ja, ik heb een vriend die Cody heet. Ik ken hem al sinds ik een kind was, dus we zijn samen opgegroeid. Toen we een jaar of twaalf waren, stierf zijn moeder en werd hij een tijdje erg depressief. Je kunt het hem niet kwalijk nemen, die jongen was erg close met zijn moeder en zijn vader is een koninklijke lul. Ik denk dat het ons dichter bij elkaar bracht. Tegen de tijd dat we op de middelbare school zaten, kreeg ik een beetje het gevoel dat hij homo was. En na een tijdje was ik niet echt verbaasd toen hij uit de kast kwam. Ik bedoel, Cody is in wezen een vrouw en ik denk dat hij het niet eens probeert. Ik ben nogal lang en hij is ondergemiddeld voor een man. Ik heb sterke, scherpe gelaatstrekken en hij heeft zachte gelaatstrekken waardoor hij een beetje op een porseleinen pop lijkt. Hij heeft echt donkere wimpers en brede blauwe ogen, ze zijn echt mooi. Ja, mooi.

Hij heeft ook van die pruilende lippen waar veel mensen jaloers op zouden zijn. Zijn gezicht is over het algemeen zacht en rond, en de rest van hem eigenlijk ook. In het eerste jaar ging zijn spijkerbroek strakker zitten en groeide zijn mooie, donkere haar uit. Hij begon het te stylen en naar rare muziek te luisteren. Ik luisterde naar dingen die over het algemeen agressief waren en hij luisterde naar schattige kleine liedjes die meestal akoestisch waren. We bleven goede vrienden na de middelbare school en uiteindelijk besloten we om samen een armzalig éénkamerappartement te kopen. Een paar dagen nadat we daar woonden, kwam hij op een avond mijn slaapkamer binnen (we hadden allebei besloten dat ik die verdiende omdat ik het grootste deel van de huur betaalde), kroop tegen me aan op bed en kuste me. Het was de meest openhartige interactie die ik ooit met iemand heb gehad, en hoewel Cody een pruilend, onaangenaam en nogal ‘openhartig’ persoon kan zijn, was dit gewaagd, zelfs voor hem. Ik kuste hem echter terug en ik weet niet zeker waarom. Misschien omdat zijn lippen heel fijn aanvoelden. Hoe dan ook, dat is waar de dingen elkaar raakten. Ik weet niet precies hoe lang geleden dat was, maar we wonen hier nu ongeveer vier jaar – in dit strontgat.

Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik hou van Cody. Ik zeg het niet vaak, zeker niet zo vaak als hij het wil zeggen, maar het is waar. Als ik niet aan het werk ben, vind ik het niet erg om bij hem thuis te zijn, of we nu op de bank zitten en een joint delen of dat ik hem tegen de gladde muur van de douche gedrukt heb, zijn stem galmt door de muren.

Zoals ik al zei, ik had nooit gedacht dat ik me tot jongens aangetrokken zou voelen. Maar Cody is niet echt een man in mijn hoofd. Hij is meer… nou ja, ik weet het niet zeker. De verwarring kwam pas echt toen ik op een dag thuiskwam van mijn werk. Ik hoorde de douche lopen, dus ik besloot dat ik met hem mee zou gaan, want het was lang geleden dat ik echt die zachte, bleke huid had gevoeld. Ik schrok eerst, want ik herkende hem niet eens. Ik denk dat hij clip-in extensions heeft of zoiets, ik vraag het nooit, maar dat is wat ik aanneem, want zijn haar was langer en krulde. Het was ook zacht en later zou ik het vaak aanraken. Zijn ogen waren zwart omrand, meer dan normaal. Het maakte zijn ogen helderder dan ik me kon voorstellen, tot het punt waarop het moeilijk was om ervan weg te kijken.

Die mooie pruillippen waren glanzend en hij had een dunne zwarte halsketting om. En natuurlijk viel me zijn vrij korte paarse jurk op. Het eindigde een paar centimeter boven zijn knieën en toen begreep ik waarom hij al die tijd zijn benen had geschoren.
Hij wierp me een blik toe en ik wist dat hij zich rot schrok, want ik ben opvliegend en zeur altijd tegen hem omdat hij zo vrouwelijk is, maar ik was niet boos. Ik was gefrustreerd. Ik was gefrustreerd omdat het me opwond. Oh fuck, wat wond het me op.

Het was nog maar een paar weken geleden dat ik hem zo betrapte. Het is nog geen maand geleden dat ik de badkamerdeur sloot en hem over de wastafel boog, zijn uitdrukking bestudeerde in de spiegel terwijl hij hijgde en kreunde. Ik weet niet zeker wat het is, maar als ik hem zo zie, knapt er iets in me.

Hij is nu in de badkamer. En hij is daar al een hele tijd, dus ik denk dat ik een goed idee heb van wat hij daar aan het doen is. Het is zaterdag en hij weet dat ik morgen niet hoef te werken. Ik sta in onze kamer naar een foto van ons aan de muur te staren en we stralen allebei. Ik probeer erachter te komen wat ons laat werken als er plotseling iets mijn zicht blokkeert. Ik flip en zet de jongen vast op het bed. Hij kijkt even heel geschrokken, voordat hij begint te giechelen. “Ik probeerde je te blinddoeken, Ri, ik wilde je niet laten schrikken.” legt hij uit, terwijl hij ter verdediging een hand opsteekt. Ik hoor niet echt wat hij zegt, maar hij glimlacht naar me en haalt zijn gepolijste nagels door mijn bruine haar dat nog vochtig is van de douche. Ik kan niet anders dan staren, want hij is weer aangekleed – als een seksueel aantrekkelijke porseleinen pop, en ik weet dat hij het leuk vindt als ik zo naar hem kijk, want hij kan niet stoppen met glimlachen. Ik druk een kus op zijn lippen, maar hij duwt zachtjes tegen mijn borst en schudt zijn hoofd. “Ik ben er nog niet klaar voor.” Zegt hij, die plagerige grijns weer stevig op zijn plaats. Ik lik de lipgloss die naar mijn mond is overgebracht van mijn lippen, en zelfs de manier waarop het smaakt windt me op. Ik denk dat hij het merkt, want hij kijkt zelfvoldaan. “Framboos.” Verklaart hij, terwijl hij leest dat ik er niet achter kan komen welke smaak het is.

Ik gebruik een hand om wat van zijn haar uit zijn gezicht te duwen en ga met mijn tong langs zijn onderlip. Zijn lippen gaan meteen open, en ik kan zien dat hij dat heel lekker vond. Dit keer ben ik degene die grijnst voordat ik het nog een keer doe, en blijkbaar vergeet hij dat hij ‘nog niet klaar’ is, want zijn tong ontmoet de mijne. Normaal zoenen we niet zo, maar het bevalt me wel, we blijven even zo staan voordat hij me weer duwt. “Stop, Riley. Ik ben nog niet aangekleed.” Hij pruilt, en dan merk ik dat hij nog steeds in zijn normale kleren loopt. Ik zucht en rol van hem af terwijl hij weer op het bed gaat liggen terwijl hij opstaat en me een kleine halve glimlach geeft. “Schiet op.” Mopper ik en geef hem een blik. Dat doet hij niet. Hij neemt verdomme zijn tijd in de badkamer, voordat hij weer naar buiten komt. Mijn wenkbrauwen gaan omhoog en ik schuif wat naar achteren op het bed, rechtop zittend om echt op hem te lijken. Hij verschuift zijn gewicht ongemakkelijk van voet tot voet in de deuropening terwijl mijn ogen over dat mooie kleine lichaam strijken dat nauwelijks bedekt is door een zijdeachtig stukje lingerie, voordat hij me een schaapachtige glimlach schenkt.

“Vind je het leuk?” Vraagt hij zachtjes. Ik zwaai mijn benen over de zijkant van het bed en beweeg hem om erbij te komen. “Ik heb het bij Macy’s gekocht, maar ik voelde me de hele tijd heel raar. Je kunt je alleen maar voorstellen welke blikken ik kreeg.” Hij ratelt weer, zoals hij altijd doet als hij nerveus is, en het doet me een beetje denken aan waarom ik hem zo leuk vind. Hij loopt naar me toe en in deze positie is hij langer dan ik, omdat ik op de rand van het bed zit. Hij kijkt op me neer met zijn handen op mijn schouders, en hij kan zien dat ik wil dat hij zijn mond houdt. Ik ga met mijn vingers langs de zijkanten van zijn benen, en hij huivert een beetje. Hij bijt op zijn lip als mijn vingers langs de achterkant van zijn dijen gaan. Cody is echt gevoelig, en ik overdrijf niet. Het is echt een probleem. Het is nooit moeilijk geweest om hem bij te houden, maar het kost veel tijd. Ik moet voorzichtig zijn als ik hem aanraak, zelfs als het onschuldig is, want de kans is groot dat hij dan gaat bewegen. Zoals gisteren – we lagen op de bank naar een stomme film te kijken die hij echt leuk vond, en ik was half nadenkend patronen aan het natekenen op zijn zij. Ik wist niet eens dat ik het deed, maar ik denk dat hij het heel leuk vond. Hij stond met zijn rug naar me toe, maar plotseling draaide hij zich om zodat hij naar me keek met die brede blauwe ogen en toen ik hem een vragende blik toewierp, pakte hij mijn hand en legde die tussen zijn benen.

Ik raakte hem nauwelijks aan en hij had het voor elkaar gekregen om zichzelf hard te maken. Zoals ik al zei, het is niet moeilijk om hem bij te houden, maar in situaties zoals gisteren streel ik hem soms gewoon, want als ik Cody elke keer dat hij opgewonden raakt zou neuken op de manier die hij lekker vindt, zou ik waarschijnlijk doodgaan van uitputting.

Cody’s huid is behoorlijk bleek en ik vind het mooi hoe het contrasteert met het zijdezachte zwarte kant van zijn topje. Mijn vingers gaan langs de zijkant van zijn benen omhoog zodat ik kan zien wat eronder zit, en oh god, dat kanten onderbroekje is waarschijnlijk het meest sexy dat ik ooit heb gezien. Ik kijk naar hem op en hij bijt op zijn lip. “Deze -” zeg ik, terwijl ik met mijn vingers over het elastiek rond zijn benen ga en ze over het uiteinde van het materiaal net onder zijn kont sleep terwijl ik praat, ” – Zijn verdomd heet, Cody.” Ik wil ze nog niet uitdoen, want ik wil zien hoe ze eruit zien als hij opgewonden is. Ik hoefde niets te zeggen, want hij duwt mijn handen weg en streelt mijn schoot. Aan de manier waarop hij me kust, kan ik zien dat hij ongeduldig gaat worden. Hij pakt mijn achterhoofd vast en trekt aan mijn haar terwijl hij zijn mond tegen de mijne drukt, maar na een tijdje laat één hand los en probeert hij stiekem in zijn ondergoed te kruipen.

Het duurt niet lang voordat ik het merk, want hij moet de kus onderbreken om een beetje te hijgen, en hoewel ik zin krijg om mijn spijkerbroek van mijn lijf te scheuren als ik hem zie strelen met één hand die in zijn ondergoed is geduwd, weet ik dat het niet lang zal duren voordat hij een orgasme krijgt als ik hem laat gaan. Ik pak zijn pols en duw hem van me af zodat hij weer staat, en hij werpt me een wanhopige blik toe. “Dacht je nou echt dat ik je daarmee weg zou laten komen?” plaag ik, met mijn hand op de achterkant van zijn benen. Hij zucht even, voordat zijn ademhaling stokt als ik zijn topje weer omhoog duw. Ik trok zijn pols te snel weg zodat hij zich niet kon aanpassen, zodat het topje van zijn erectie door de tailleband van zijn slipje piept. Ik bijt op mijn lip, want dit windt me /definitief/ op. Ik ruk aan de onderkant van zijn shirt en zeg dat hij het uit moet trekken, wat hij doet, voordat hij zijn handen weer op mijn schouders legt en zijn heupen een beetje naar mijn gezicht toe duwt, in stilte vragend of ik hem wil helpen. Ik geef hem een kwaadaardige grijns en ga met mijn vingers langs de binnenkant van zijn dijen om hem te plagen. Hij maakt een klein geluidje, maar dat is niets vergeleken met wat hij laat horen als ik met mijn tong over de lengte van de jongen ga.

Ik hou hem bovenop zijn ondergoed, en stop op de plek waar zijn topje blootligt, want ik vind dat hij nog geen tong-op-vlees-contact verdient. Ik steek een hand tussen zijn benen en laat mijn vingertoppen over de bobbel van zijn zak gaan, en aan de manier waarop hij zijn hoofd schuin houdt en probeert niet te kreunen, denk ik dat de wrijving wel lekker moet aanvoelen. Zijn dijen beginnen een beetje te trillen en ik kan zien dat hij erg geduldig met me is, dus ik beloon hem door met open mond een kus op de kop van zijn lid te drukken. Hij kreunt en grijpt naar de stof van mijn shirt.

“F-Fuck, Ri… alsjeblieft…” Zegt hij, de woorden vermengend met noodzakelijke ademhalingen. Ik heb medelijden met hem, want ik weet hoe zijn lichaam reageert op bijna niets, en haak mijn vingers in de zijkanten van dat kanten zwarte slipje om het langs zijn benen naar beneden te trekken. Het valt op de grond en zo te zien is Cody klaar om te barsten. Ik lik wat voorvocht van zijn topje voordat ik de basis van zijn lengte vastpak om te voorkomen dat hij een orgasme krijgt. Ik moet dit vaak doen, want zoals ik al zei, er is niet veel voor nodig. Normaal geef ik hem niet oraal, maar ik vind dat hij het verdiend heeft, dus ik gleed de top van zijn lengte in zijn mond. Voordat ik de kans krijg om iets te doen, beukt hij met zijn heupen en snoert me de mond, ik duw hem weg en geef hem een vuile blik. Hij kijkt met brede ogen en blozende wangen op me neer en raakt de zijkant van mijn gezicht aan. “Sorry schat, ik… het was een instinct. Het voelde echt goed.” Legt hij uit, woorden ontroerend. Hij wil zich vastgrijpen, maar ik hou hem tegen en hij fronst, kijkt me verwachtingsvol aan. “… Alsjeblieft?”

Ik kan Cody niet ontkennen als hij er zo mooi uitziet, dus ik pak zijn basis weer vast en leg mijn andere hand op zijn heup om ervoor te zorgen dat hij me niet weer probeert te verstikken terwijl ik zijn lengte in mijn mond laat glijden. Ik ben hier waarschijnlijk niet goed in omdat ik het niet vaak doe, maar hij lijkt het lekker te vinden wat ik doe. Ik voel me rot als onze buren wakker zijn, want de zwartharige jongen is nogal luidruchtig als ik hem in en uit mijn mond laat glijden, terwijl ik elke centimeter geschoren, zijdezachte huid in de omgeving streel. Ik hoef het niet lang te doen voordat ik merk dat hij klaar is om klaar te komen, dus ik trek hem naar beneden op het bed en zeg hem ‘niet aankomen’ terwijl ik mijn eigen kleren uittrek. Hij knijpt zijn dijen samen en bijt op zijn lippen terwijl hij naar me kijkt, en ja, zijn ogen blijven lang genoeg op mijn erectie hangen om iemand ongemakkelijk te maken. Ik besluit hem nog wat meer te plagen, dus als ik kusjes langs zijn lichaam laat gaan, besteed ik speciale aandacht aan de binnenkant van zijn dijen, omdat ik weet dat hij dat lekker vindt. Hij jankt en probeert met zijn heupen te bokken, maar ik houd hem in bedwang terwijl ik met mijn tong tegen het gebied ga waar de binnenkant van zijn dij eindigt en er een klein beetje ruimte is tussen dat gebied en zijn erectie.

“Fuuuck, Precies daar, Ri.” Hij kreunt, dus ik bijt naar beneden en zuig een beetje, en hij klemt zijn dijen samen. Ik moet ze openknijpen zodat ik hem geen pijn doe, en tegen de tijd dat ik daar een mooie blauwe plek achterlaat smeekt hij me letterlijk. Ik beweeg mijn mond terug naar de zijne en druk een kus op zijn lippen, maar Cody besluit, Cody zijnde, zijn heupen tegen de mijne aan te wrijven en ik eindig kreunend in zijn mond. Ik trek me terug om te sissen van genot, dus slaat hij zijn armen om me heen en blijft dat doen. Ik kan niet ontkennen dat het lekker aanvoelt, dus ik laat hem een tijdje zijn gang gaan, de wrijving maakt me nogal behoeftig. Hij jankt echter als ik zijn heupen naar beneden duw en hem daar houd.

Ik spreid zijn benen en richt mezelf op, voordat ik hem zonder voorbereiding binnendring. Hij vindt het helemaal niet erg, buigt zijn rug en schreeuwt een obsceniteit uit. Ik wil zien of ik hem kan laten klaarkomen zonder hem te strelen, dus ik klem zijn polsen boven zijn hoofd en stoot. Ik kan het zeker. Hij komt veel eerder klaar dan ik, maar de manier waarop zijn heupen draaien en hij zich om me heen klemt maakt het niet moeilijk om bij hem te komen. Ik stoot mijn heupen zo snel als ik kan, terwijl hij pulseert, en dan ben ik er. Ik kom echt heel hard klaar. Waarschijnlijk harder dan ik in lange tijd heb gedaan, en hij lacht naar me achteraf, omdat hij zich dan voldaan voelt. Ik rol van hem af en ga op mijn rug liggen, en hij steunt zijn hoofd op een kussen terwijl hij half nadenkend een van mijn tepels streelt.
Ik had nooit gedacht dat ik me aangetrokken zou voelen tot jongens, en ik zou mezelf nooit als homo bestempelen. Maar als ik Cody neuk, doet niets anders in de wereld ertoe en als ik mijn hoofd opzij draai en zijn mooie – ja, mooie – gezichtje naar me zie kijken, ben ik niet in de war over mijn seksualiteit. Ik hou van mijn vriendje, of vriendinnetje, of wie deze persoon ook is, en ik vind het heerlijk om hem aan te raken en hem te zien huiveren. Het kan me niet echt schelen wat dat van me maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *