Een goedemorgen

Ik word wakker en hoor je in de keuken. Ik kleed me aan en maak me klaar om te gaan werken, onze normale routine. Ik kom de hoek om en zie je daar staan. Ik stop in shock. Mijn ogen volgen je vorm van hoofd tot voeten en weer terug. Ik kan mijn ogen niet geloven. Je staat in niets anders dan een schort ontbijt te maken.
Ik loop langzaam door de kamer, nog steeds niet zeker of ik wakker ben of nog steeds slaapdroom. Ik zie de zweetdruppels in je nek rollen. Je veegt ze af met je handpalm en gaat door met koken, alsof het normaal is dat je zo bent. Je hebt het te warm. Het zweet blijft van je lichaam druipen, waardoor je glinstert in het zonlicht van het raam boven de gootsteen. Elke stap die ik zet brengt me dichter bij je. Eindelijk kan ik de strengen van je haar zien, je huid ruiken. Met een laatste stap breng ik mezelf naar je rug en sla mijn armen om je middel. Zachtjes leg ik mijn lippen in je nek en kus van je oor naar je schouder. Ik voel hoe je zucht en ontspant, je nek buigt voor meer van mijn aandacht.

Mijn handen volgen de lengte van je lichaam. Van je schouders tot je heupen en je rug streel ik elke welving. Ik breng mijn handen over de bovenkant van je schouders en langs je borst, en laat ze onder de dunne stof van het schort glijden. Ik zie je tepels tegen het witte katoen drukken en wil ze aanraken, ze strelen. Ik laat mijn vingertoppen over elke tepel glijden, waardoor ze rechtop gaan staan alsof ze meer willen. Je sluit je ogen en laat je hoofd op mijn schouder vallen.
Ik reik om je heen en zet de kachel met een klik uit en trek je naar me toe. Ik kus die lippen van je en staar in je groene ogen. Als gepolijste poelen van jade. Je richt je op de mijne en beeft van de intensiteit die je erin ziet, de passie die ik voor je heb. Ik leid je naar de keukentafel waar ik op de rand ga zitten. Ik ga dicht tussen je benen zitten en kan de hitte van je opwinding voelen. Ik breng mijn lippen weer naar je nek en sla mijn armen om je heen. Ik trek aan het touwtje dat je voor me verborgen houdt en kijk hoe je lichaam langzaam wordt onthuld.

Ik hijg als ik je geslacht zie. Ik vind het zo heerlijk. Ik til het schort van je schoot en leg het op tafel. Ik ga met mijn vingers langs de binnenkant van je benen naar je kutje terwijl ik je lippen kus. Ik zuig er een in mijn mond en knabbel er zachtjes op. Je ademhaling gaat nu sneller en je zucht in mijn kus. Je siddert bij de aanraking van mijn vingers zo dicht bij je clitoris. Ik raak je gezwollen lippen aan en je hijgt als ik ze tegen je clitoris duw, waardoor je gaat kronkelen.
Ik kus en sleep mijn vingers langs je lichaam, zo licht dat ze aanvoelen als veertjes op je huid. Ik glimlach als ik kippenvel zie lopen achter elke plek die ik aanraak. Ik stop mijn lippen boven je tepel en zuig aan elke tepel, waarbij ik ze tegelijkertijd lik. Je begint te kreunen, dit plagen bevalt je. Mijn vingers blijven, als vanzelf, je spleetje vinden en wat daar begraven ligt. Ik strijk over je clitoris, waardoor je een sprongetje maakt, naar je liefdesgaatje. Ik beweeg mijn vingers rondjes en dan terug naar je clitoris. Je bent zo nat dat mijn vingers druipen.

Ik kus langs je borst en over je buik. Ik pauzeer om je navel te kussen en te likken. Ik stop. Ik ruik je zoete sappen en mijn mond loopt watertandend open. Ik kan niet wachten om je te proeven. Eindelijk glijd ik met mijn tong over je clitoris. Je inhaleert scherp bij het gevoel van mijn stevige tong tegen je. Ik duw mijn vinger in je kutje en trek langzaam in en uit. Je kreunt en trilt bij elke beweging van mijn vinger. Je bent zo nat dat ik er nog een inbreng. Ik hou een langzaam tempo aan en lik je clitoris bij elke stoot. Ik voel je trillen. Je kutje begint zich rond mijn vingers te spannen. Ik begin iets sneller te stoten, mijn tong bij elke stoot. Je verstrengelt je vingers in mijn haar en houdt me vast zodat ik niet weg kan trekken. Je trekt me in je kut en ik ga sneller. Ik duw dieper en harder en sneller, mijn tong danst over je liefdesknopje en maakt je wild. Je ademt nu schor. Ik kan zien dat je klaar bent om klaar te komen.
Ik sla mijn andere arm om je heen en trek je nog dichter naar me toe zodat je niet weg kunt. Ik knabbel op je clit en hou hem tussen mijn tanden en stoot nog harder, sneller. Je kreunt en hijgt mijn naam uit. Je zegt nee, je smeekt me niet te stoppen. Je handen grijpen mijn haar steviger vast en je gooit je hoofd achterover in extase. Je komt steeds opnieuw klaar en doordrenkt mijn gezicht en hand. Ik stop niet met mijn tong of vingers.

Ik wil dat je je dit de hele dag herinnert, want ik weet dat ik dat zal doen. Ik lik al je zoet smakende sappen af waardoor je een sprongetje maakt elke keer als ik je clitoris raak of je liefdesgaatje binnendring. Je trilt van elk orgasme dat je lichaam teistert.
Uiteindelijk trek ik me uit je terug en lik mijn vingers af. Ik sta langzaam op en kus elke centimeter van je. Je borst klopt, je tepels zijn nog steeds hard en prikken door mijn shirt. Ik kus je nek. Je legt je handen aan weerszijden van mijn hoofd en brengt mijn lippen naar de jouwe. Ik sla mijn armen om je middel en kus je met dezelfde passie als eerst, zo niet sterker. Ik wil je niet loslaten.
Met tegenzin trek ik me terug, ik wil je niet verlaten, ik wil de hele dag met je vrijen, ik wil in je haar verstrengeld blijven en je huid inademen. Ik kus je nog een keer en begin achteruit te lopen. Onze handen glijden van elkaar af terwijl ik achteruit loop. Ik loop de deur uit en stap in mijn auto om naar mijn werk te gaan. De smaak van jou zit nog in mijn mond en de geur van jou zit nog op mijn kleren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *