De controle van een minnaar

Lucien draagt de broek in ons huis en John weet dat. Daar is nooit echt ophef over geweest. Niet sinds Lucien het met mij probeerde op een feestje, me ontvankelijk vond en me toen nam terwijl mijn man lamlendig naar het zomerhuisje staarde waar Lucien en ik het deden. Ik veronderstel dat een echtgenoot de risico’s inschat en de lichaamsbouw van de andere man beoordeelt. Lucien was fitter dan John, fysiek imposanter met een zelfverzekerde en arrogante houding. John zag hoe ik die avond een hoogtepunt bereikte met Lucien en besefte dat bezwaar maken geen zin had. Toen ik eenmaal van deze vrucht geproefd had, was er geen ontkomen meer aan Lucien’s boom van kennis, de stam die hij naar essentiële zaken bracht. Ik herinner me dat ik John na afloop verlegen vroeg of hij met Lucien ging vechten. Ik had me voorgesteld dat er een vreselijke scène zou volgen en waarschijnlijk vechtpartijen, maar John bloosde alleen maar en gaf toe dat het geen zin had. Lucien had me goed en wel geneukt en aangezien hij problemen had om me te bevredigen…

Ik heb veel cuckolding ervaringen gelezen en het enige wat ik weet is dat geen twee gelijk zijn. Er zijn geen stereotype echtgenoten, geen standaardbulls in zulke zaken en elke regeling evolueert op zijn eigen manier en in de loop van de tijd. Ik wilde over regelingen praten, ik veronderstel om John te beschermen, maar hij was te teruggetrokken, te ingetogen veronderstel ik om echt eerlijk te praten. Dus Lucien begon met mij uit te gaan en John deed alsof het allemaal heel simpel was en alles rustig onder controle. Vanaf het begin stond ik er altijd op om Lucien na een afspraakje mee naar huis te nemen en een slaapmutsje te delen. Ik wilde geen regeling waarbij we stiekem rondliepen. John was soms nog op als we terugkwamen en dan werd het een beetje gênant. Je kon maar zoveel vragen over een club, een maaltijd of een film en dan was het gedaan met Johns gesprek. Lucien’s oplossing was dan stellig aan te kondigen dat we dan naar bed gingen en John knikte dan dom en keek toe hoe Lucien me de trap op leidde. We deden de deur van de ouderslaapkamer nooit op slot. Ik kon mezelf er niet van weerhouden luidruchtig op Lucien’s pik tot een hoogtepunt te komen, dus John miste weinig, zelfs als hij niet naar ons stond te kijken! Lucien bleef dan slapen en wij bedreven de liefde terwijl John in de kleine kamer ernaast sliep. Lucien stelde voor dat ik na de seks naar de buren zou glippen om uitgelikt te worden. Hij zei dat John er zo beter mee zou leren omgaan en ik veronderstel dat hij dat deed. In ieder geval wachtte ze altijd keurig, wakker, terwijl ik zijn pik streelde terwijl ik mijn natte kutje op zijn gezicht neerlegde en me op die manier overgaf aan wat me de smerigste, de meest sensuele orale seks toetje orgasme leek.

Cuckold seks is hart intiem. Dat is wat ik heb geleerd in ieder geval. De seksuele gewoonten, de intimiteiten oefenen emoties uit, het gevoel van minnaar en aanzien op een uiterst persoonlijke en emotionele manier. Ik merkte dat nadat John mijn geslacht had gelikt, nadat hij nutteloos in de lucht of in de gootsteen had geëjaculeerd, hij beter in staat was te praten. Het was alsof de schaamte een beetje verdween. Het was alsof hij me opnieuw wilde zien, niet als zijn oude vrouw, maar als iemand nieuw en zeer assertief, die nu aandrong op fatsoenlijke seks. Hield ik van Lucien, wilde John weten? Ik dacht even na en zei ja, natuurlijk. Ik deed niet aan mechanische seks en dit was geen sportschooloefening! Betekende dat dat ik minder van John hield? Ik zei dat ik dat waarschijnlijk wel deed. Het was niet dat ik hem helemaal afwees (natuurlijk niet!) maar het betekende wel dat ik hem minder respecteerde. Hij had zo gemakkelijk gecapituleerd en misschien zijn vrouwen geprogrammeerd om een man te verachten die niet voor hen zou vechten? Misschien was het op zo’n manier een oermens? John vroeg zich af of ik hem zou verlaten en hij was vreselijk opgelucht toen ik nee zei. Zolang hij tevreden was om minder te zijn, om een likkend poesje te zijn, dan veronderstelde ik dat ik voorlopig tevreden was om hem aan te houden. Ik zei in ieder geval dat Lucien graag had dat ik mijn man ‘bitchte’. John fronste zijn wenkbrauwen. ‘Om je als zielig te behandelen’ zei ik zachtjes.

Ik ben er vrij zeker van dat John niet vernederd hoefde te worden. Ik bedoel, het was geen kink voor hem. Het was iets dat hem overkwam, iets dat hij zou moeten leren accepteren. Lucien wilde dat John vernederd werd. Lucien wilde dat John zich onbetekenend voelde, iets onbenulligs en bijkomstigs in ons leven. Hij was daar verfrissend open over en tot mijn verbazing vond ik het opwindend. Ik bedoel, Lucien was zo’n dominante man. Hij verborg zijn arrogante verwachtingen niet uit angst om aanstoot te geven. Dus dat begon de relatie te sturen. Lucien eiste dat John ons zag neuken en dat hij masturbeerde als hij dat deed. Hij wilde het gezicht van mijn man zien plooien van afgunst, van schaamte, als hij zag hoe ik mijn controle verloor over Lucien’s pik. Toen John ongecontroleerd klaarkwam genoot Lucien des te meer van onze seks en dat maakte mij op mijn beurt weer bloedgeil. Na afloop moest John mij uitlikken en Lucien’s pik schoonlikken. Het was een etiquette ding. Ik vond het heerlijk om John pik te zien likken en zuigen. Lucien’s lid is groot en romig bruin, op die fantastische gemengde achtergrond-manier die vaak vrouwen aantrekt. en John likte alle plakkers eraf als een braaf klein neukertje.

Wat ons soort regeling ging bepalen, kwam later, na een paar maanden affaire met Lucien. Lucien heeft veel chique, zeer liberale, zeer kunstzinnige vrienden en hij wilde ze bij ons thuis brengen. Als je het grof moet zeggen (is dat echt nodig?), was het een kwestie van mij als zijn teef te laten zien en, even belangrijk, John als de geslagen flikker te laten zien. Dus hielden we feestjes, voor zo’n tien of twaalf mensen, kleine borrel- en eet-bijeenkomsten. Er was veel intimiteit. Lucien raakte me aan, hield me vrij voor John. Hij kuste me terloops en ik hield verlegen zijn hand vast en gaf hem, wat ik toegeef, aanbiddende blikken. John moest doen alsof dit allemaal in orde was. Ik bedoel, hij moest doen alsof hij dit ook wilde, om Lucien als de man des huizes te hebben. Sommige meisjes op het feest waren erg nieuwsgierig en ondervroegen John meedogenloos. Deed hij vreemd omdat ik nu met Lucien was? Het was zo direct als dat! Ik denk dat ze zelf iets soortgelijks wilden. Ze wilden een minnaar en een soort beta-mannetje bezitten. Het was als een mode, de menigte die overging van het bezitten van Franse bulldogs of zoiets.

De ongedwongen seks volgde. Ik droeg altijd een kort rokje voor Lucien. Geen slipje, geen belemmeringen en soms, op het feest, als we allemaal genoeg gedronken, gerookt hadden, dan neukte Lucien me tegen de muur terwijl anderen lachten, kletsten en terloops kusten. Het was snelle seks in de open lucht, Lucien stootte me zo dat mijn borsten schokten. Dan wierp Lucien een blik op John en dan moest hij naar beneden, om mijn vieze poesje op te likken, terwijl de anderen geamuseerd toekeken.

Zou hij het overal doen, ik bedoel als Lucien je in een trein neukt of zo? Vroeg Maggie.

We lachten allemaal. Natuurlijk bedoelde ze dat Lucien me naar het toilet zou brengen om me te neuken. Dus ik zei ja. Lucien leerde John om zijn domme zelfvertrouwen op te geven. Dat was maar goed ook, want Lucien en ik hadden veel seks nodig, je weet wel, met onze eigen kleine smeerlap op de tap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *